Több ezren vennének részt Elon Musk szenvedéssel és halállal kecsegtető, emberi identitást eltörlő kísérleteiben

Az emberi identitás elvételében nagy szerepet játszó, szcientista Elon Musk cyborg projektje már arra a szintre lépett, hogy önkénteseket keres a veszélyes és antitradicionális emberkísérletekhez. Az emberek állapotát jól mutatja, hogy több ezren jelentkeztek kísérleti nyúlnak és képesek feláldozni emberségüket és életüket a hagyományellenes “tudomány” oltárán.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Már nem kell sok idő ahhoz, hogy agy-számítógép interfész chipet ültessen az emberek fejébe az Elon Muskhoz köthető Neuralink vállalat, miután tavasszal megkapta az ehhez szükséges dokumentumokat az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivataltól (FDA). Az engedélyezés óta több ezer leendő beteg mutatott érdeklődést a Neuralink kísérletei iránt – állítja a Bloomberg újságírója.

A vállalat szeptemberben kezdte meg a toborzást az agy-számítógép interfésznek (BCI) nevezett chip első emberen végzett kísérletéhez. Elsősorban nyaki gerincvelő-sérülés vagy amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) miatt lebénult embereket szeretnének félig géppé alakítani, de teljesen lebénult embereket is szívesen cyborggá változtatnak a kockázatos kísérletek során.

Az emberkísérlet során elektródákat és szupervékony drótokat pakolnak be a páciens agyába.

A beavatkozás során a koponya egy részét eltávolítják, hogy be tudják helyezni az aprópénz méretű számítógépet. Az implantátum célja, hogy leolvassa és elemezze a személy agyi aktivitását, és az információkat vezeték nélkül továbbítsa egy közeli eszközre, például egy laptopra vagy táblagépre, és amit elhallgatnak, de nyilvánvalóan egy szerverre is eltárolódna minden privát információ.

A létrontó Neuralink azt mondja, hogy 2024-ben 11, 2025-ben 27, 2026-ban pedig már 79 emberkísérletet fog végrehajtani. Ezután a dolgok igazán felpörögnek, a befektetőknek átadott dokumentumok szerint ugyanis 2027-ben már 499 műtétre, míg 2030-ra 22 204-re tettek ígéretet ezzel árasztva el emberi cyborgokkal a földet. 

Nem elég, hogy az emberi identitás szempontjából teljes mértékben károsak az efféle robot-ember kísérletek, de a szenvedés és halál is elég valószínűnek tehinthető az eddigi tapasztalatok tekintetében.

Az Orvosok Felelős Orvostudományi Bizottsága (PCRM) szerint a korábbi állatkísérletek idején a jószágok agyát megcsonkították, majd hagyták őket szenvedni, illetve elpusztulni. Az állításokat Musk cége persze tagadta.

Emberek agyába ültethet chipet kísérleti célból Elon Musk

Rakodó robot ölt meg egy férfit Dél-Koreában

Chipet akar tenni az emberek agyába Elon Musk

(24.hu – Szent Korona Rádió)