Amikor transzbuzi rongy együtt leng a palesztin zászlóval Budapesten

Tegnap megtartotta a “Varjú Kollektíva” anarchista gittegylet a palesztinpárti tüntetését a BRFK épülete előtt. A tüntetésüket egyébként a szólásszabadság miatt tartották volna, amit be is tiltottak, így gyorsreagálású tüntetésként viszont tudtak azonnal reagálni és mégis lehetett sokadik nekifutásra palesztinpárti tüntetést tartani. Bár ne tették volna, mert lehet többet ártottak ezzel, mint használtak…

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Sok jelentésréteget hordozhat az izraeli háború, a népirtást elszenvedő palesztinok ügye. De egy biztos nincs benne: a woke ideológia, legalábbis a palesztinok oldaláról. LMBTQP-lobbistákat egyébként láttunk a konfliktusban, az IDF soraiban:

Viszont Gázát palesztinok lakják. Ciszjordániát is még többségében, de ez a konfliktus alapvetően vallási jellegű: az iszlám áll szemben a zsidó vallással (öntudattal), illetve a muszlim világ harcol zsidó elnyomással szemben. Az elnyomók valódi problémája az erős iszlám. Az iszlám egy vallás. Egy igen erős vallás. Ez a vallás is (ahogy eredetileg a kereszténység is) ellenséges a buzilobbival, nem tolerálja ezeket a devianciákat. Gázában buzizászlót egyedül a zsidó katonák lengettek eddig. Értsd: palesztinpárti tüntetésre buzizászlót vinni az hatalmas mellélövés, és csak azt mutatja be, hogy a tévképzetek között élő, a valóságtól elszakadó hülyék hogyan képzelik el a rózsaszín világot. Megnéznénk, ahogy a mudzsahedin harcosok közé besétálnak ezek a szerencsétlenek ilyen jelképekkel….

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Cionista terrort alkalmaz az MLSZ: palesztin zászló a lelátón “érzékenységet sértő cselekedet”

Hiába a cionista lobbi – Palesztin zászlót lenget a szél Csarodán

Továbbra sem lehet tüntetni a palesztin gyerekek gyilkolása ellen