Szigorúan szabályozza a palesztinpárti tüntetéseket a londoni rendőrség

Részletes magatartási normákat szabott a londoni rendőrség hétvégére meghirdetett újabb palesztinpárti tüntetés résztvevőinek. A Scotland Yard közölte, hogy a demonstrációt biztosító rendőrök “robusztus közbelépésére” számíthatnak azok, akik bármilyen nekik nem tetsző dogot tesznek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ez a hetedik olyan szombat egymás után, amikor tüntetők vonulnak London utcáira, tiltakozva a Gázai övezetben zajló izraeli hadművelet ellen. Ezekre a tüntetésekre a szervezők legalább 100 ezer embert várnak.

A Scotland Yard péntek este közzétett tájékoztatásában arra figyelmeztette a  londoni tüntetés résztvevőit, hogy a rendőrség a demonstráción felhangzó jelszavak – mint amilyen “A folyótól a tengerig!” – tartalmát is szoros figyelemmel követi, nem fogja eltűrni a “gyűlöletbeszédet”, és azt sem, hogy “a tüntetők terrorcselekményeket dicsőítsenek vagy propagáljanak”.

A tömegben kifejezetten ilyen tevékenységek észlelésére és azonosítására kiképzett rendőrök lesznek, akik figyelik, hogy feltűnnek-e palesztinokat támogató plakátok, vagy elhangzanak-e törvénysértő jelszavak – áll a Scotland Yard figyelmeztetésében, de erről szórólapokon is tájékoztatták a tüntetés részvevőit. A demonstrációt 1500 fős rendőri kontingens biztosítja, és lesznek köztük arabul beszélő rendőrök is.

Természetesen a tüntetés másnapján megrendezett, filoszemita felvonulókat nem korlátozzák, sőt, a 45 ezer résztvevő számára külön védelmet is biztosítanak a hatóságok, hogy “megvédjék őket az antiszemita támadásoktól”.

Ha 4000 palesztin gyermeket ölnénk meg, az se lenne elég! – üvöltözte magából kikelve Obama zsidó tisztviselője a hot dogosnak (VIDEÓ)

Elon Musk segít a gázai segélyszervezeteknek a kommunikációban, miközben az USA még mindig a Hamász ellen uszítja a népet

(444.hu nyomán Szent Korona Rádió)