Egyre több LMBTQP-lobbival szembemenő, normalitást védő törvényt fogadnak el az USA-ban

Az Amerikai Egyesült Államokban tavaly is nőtt azon törvények száma, amik a gyermekeket célzó LMBTQP agymosást, a nemátalakítást, vagy éppen a “transznemű” sportolók igazságtalan versenyzését korlátozza vagy tiltja. Kezdenek rájönni a jenkik is, hogy gátat kell szabni a homoszexuális lobbinak?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Már a tavalyi év elején sejteni lehetett, hogy rekordmennyiségű normalitást védő törvényjavaslatot nyújtanak be az Egyesült Államokban, hiszen már januárban száz felett volt a számuk. Az American Civil Liberties Union tavaly összesen 510 ilyen javaslatot tartott számon, ami csaknem duplája a 2021-es adatoknak. Az 510 törvényjavaslat közül 84, azaz nagyjából 16% emelkedett törvényerőre 2023-ban.

Az egyik leggyakoribb téma a drag tiltása volt tavaly, legalább 16 államban próbáltak olyan törvényt bevezetni, amely korlátozza vagy tiltja a létrontó és pedofil drag eseményeket. Sajnos ezek közül csak hat törvény ment át a rostán, de az is valami.

„Don’t Say Gay (Ne mondd, hogy meleg)” – ez az informális neve a floridai „Szülői jogok az oktatásban” törvényjavaslatnak, amelyet 2022 márciusában írtak alá. Eredetileg korlátozta „a szexuális irányultságról vagy nemi identitásról szóló tantermi beszélgetést az általános iskolai osztályokban, vagy ha olyan módon beszélnek róla, amely nem felel meg a diákok életkorának vagy fejlődésének”, de mostanra már örömteli módon minden osztályra kiterjesztették. Azóta több állam is bevezette a jogszabály saját verzióját, és 2023 végére 11 államban volt törvény arról, hogy a tanárok mit mondhatnak az LMBTQP kérdésekkel kapcsolatban, valamint arról, hogy hogyan mutatkozhatnak be a munkahelyükön. Természetesen az lenne a legjobb, ha mindenhol teljesen tiltanák a természetellenes szexuális orientációk említését a gyermekek egészséges fejlődése érdekében.

Csökkentek a transzok többletjogai

Több mint 20 államban próbálták csökkenteni a természetellenes nemi átalakító eljárásokhoz kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokat. Ezek közé tartoznak többek között az érintett személyt még jobban összezavaró tanácsadás, a hormonterápia, a gyermekek életét teljesen tönkre tevő pubertásblokkoló gyógyszerek és a műtétek is. A beterjesztett törvényjavaslatok közül sok kifejezetten a fiatalokat igyekezett megvédeni at LMBTQP-lobbi fertőjétől, több közülük az elmebeteg “egészségügyi szakértők” által támogatott orvosi ellátást igyekezett korlátozni. Felmérések szerint legalább 93 000 a témára érzékeny fiatalt védtek meg ezekkel a korlátozó törvényekkel.

Más területen is maradt a normalitás: tavaly év végéig 23 államban vezettek be olyan törvényeket, amelyek “korlátozzák a transznemű emberek részvételét a nemi identitásuknak megfelelő sportcsapatban”, magyarul egy 110 kilós férfi már nem kosarazhat a női csapatban, csak azért, mert ő “nőnek vallja magát”. Az a legszomorúbb, hogy ez nem egyértelmű sokaknak, és hogy ezen vitatkozni kell. Ezek az intézkedések  segítenek biztosítani, hogy a sportesemények tisztességesek maradjanak, bár mások kritizálták ezt az elképzelést tudományos bizonyítékok hiánya miatt, ami ismét a logikával megy szembe és teljes értetlenséggel állunk előtte.

Reméljük, hogy a 2024-es év sem lesz könnyebb az amerikai LMBTQP-lobbisták számára, február elsejéig 393 nyitott normalitást védő törvényjavaslatot tartottak számon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LMBTQP és az Antifa összeér – Az egyik, Budapesten akciózó antifa “nem binárisnak” vallja magát

LMBTQP és pedofil Drag Queen programokat pénzel az Európai Bizottság

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)