LMBTQP és pedofil Drag Queen programokat pénzel az Európai Bizottság

Közel 2,5 millió euróval pénzeli csak az Erasmus+ programon keresztül a LMBTQP-lobbit és a fiatalkorúakat célzó Drag Queen rendezvényeket az EU költségvetéséből az Európai Bizottság. A részt vevők Drag Queenekkel közösen vehetnek részt létrontó programokban, az egyik ilyen projekt kifejezetten a 14-17 éves korosztályt célozza. Többek között pénzt szánnak még a “theszaloníki EuroPride-ra való felkészülésre” is.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Európai Bizottság oldalán az Erasmus+ fül alatt lehet keresgélni a teljesített és jelenleg is zajló projekteket. Az LMBTQ+ (azaz angolul LGBTI+) címszóra szűrve 106 teljesített és 22 jelenleg is folyamatban lévő projektet találhatunk. A jelenleg futó 22 projektből egyet kivéve, amely direkt módon nem fogalmazza meg céljául, hogy az LMBTQP többletjogokat vagy lobbitevékenységet szeretné elősegíteni, jelentős EU-s pénzek jutnak ilyen programokra.

Tehát csak az Erasmus+ programból, csak az LMBTQP címszóra megjelenő  és jelenleg is futó projektek össztámogatása 2 429 266 euró, átszámítva közel egymilliárd forint, mindez persze az Európai Unió költségvetéséből.

Az Erasmus+ program általános célja az lenne, hogy az egész életen át tartó tanulás révén támogassa az oktatásban, képzésben, ifjúságpolitikában és sportban részt vevő személyek oktatási, szakmai és személyes fejlődését, de az LMBTQP-lobbi, mint mindenhova, ide is befészkelte magát.

Mire jut az uniós adófizetők pénze?

Az oldalon böngészve a 21 projektből a teljesség igénye nélkül a következőkkel találkozhatunk:

  • Egyesült kórus a nemek közötti egyenlőségért (a program azt ígéri, hogy a résztvevők bemutatják kultúrájukat a zenén keresztül, bővítik ismereteiket a nemi identitással, a szexuális irányultsággal, a nemi sztereotípiákkal és az LMBTQP közösség többletjogaival kapcsolatos fogalmakról),
  • Az időskorúak bentlakásos gondozásában működő szolgáltatók kapacitásainak kiépítése az idősebb LBGTQP-felhasználók számára nyújtott inkluzívabb szolgáltatásnyújtás módjára vonatkozóan,
  • Szivárvány Társ Erők [Rainbow Peer Forces],
  • Felkészülés a theszaloníki EuroPride-ra,
  • Felnőttképzések LBGTI-aktivisták számára az Erasmus+ EU-program keretében,
  • Dragtivism,
  • DragTivism Jr: A DragTivism Junior programjának célja nem más, mint a DragTivism programnak – azaz az, hogy felfedezzék a nemi kifejezést mint művészeti formát – de ezt a 14–17 éves korosztály számára hozták létre,
  • Hiányzó darabok a pedagógusok és a helyi érdekeltek számára az inkluzív sporttal kapcsolatban.

A programok leírásaiban visszatérő elem a tudatos polgárság és aktivisták képzése.

De objektívan tekintve egy konklúziója van a jelenségnek, és azt Frank Füredi, az MCC Brussels agytröszt vezetője fogalmazta meg.

Így költi el az EU a költségvetését!

– írta a professzor, aki a DragTivism programsorozat egy projektjét emelte ki.

Mi történik az ilyen programokon?

Például a DragTivism Jr program felháborító eseményeiről és gyermekeket megrontó képzéseiről nem találni különösebb beszámolókat az interneten, de a tevékenységeiket a következő módon határozzák meg:

A projekt több módszertant és eszközt ötvöz: a nem formális oktatásra utaló technikákat, szerepjátékokat és csapatjátékokat, sporttevékenységeket és kreatív műhelyeket, nyelvi animációt, valamint az egyéni és csoportos reflexió pillanatait.

Mindezt teszik az EU oldalán jegyzett program szerint harminc 14–17 éves fiatal, tíz csoportvezető és négy segítő csoportjában.

Egy cikk szerint azonban a DragTivismet mint intézményt egy bizonyos The One and Only Rexy és Grace Towers undorító kinézetű és gyermekek szexuális fejlődését megrontó Drag Queenek hozták létre, és egy fiataloknak szóló mentorprogramként kívánják üzemeltetni.

Grace Towers.
The One and Only Rexy drag performer migráns gyerekeknek olvas fel kedvenc érzékenyítő könyvéből.

Tehát az uniós pénzekből megvalósuló DragTivism Jr program innen inspirálódhatott, ám ők a működésükről nemigen osztanak meg információt, valószínűleg azért, mert tényleg felháborító dolgokat mutatnak és tanítanak a fiatalkorúaknak. Ezzel szemben az Európai Bizottság oldalán fellelhető támogatott DragTivism felszínéről nem kell ilyen mélyre ásni. A Facebook-oldalukon megjelent résztvevői levelekből kiderül, hogy teljes mértékben az LMBTQP-lobbi támogatása és népszerűsítése folyik:

„2019 júliusában Skóciába mentem egy DragTivism nevű Erasmus+ akció keretében. Több mint egy hetet töltöttem Moffatban és Glasgow-ban portugál, spanyol, olasz, görög és szlovákiai emberekkel, és a csodálatos Ru Jazzle és CJ Banks társaságában fedeztem fel, mit jelent aktivistának lenni az LMBTQIA+ jogokért és drag előadónak lenni” (…)

Íme a “csodálatos Ru Jazzle és CJ Banks”:

„A DragTivism olyan dolgokra vezetett, amiket már régen szerettem volna megtenni, de nem tudtam, hogyan” – idézik egy résztvevő tapasztalatait (Forrás: Dragtivism/Facebook)

Az előzőknél valamivel konkrétabb tapasztalatokról számol be egy skót „hallgató”, ő szerinte „az elképzelés szerint a drag személyiség kialakításával és a drag képességek elsajátításával a fiatalok képesek lesznek arra, hogy a megtanult kompetenciákat a mindennapi életükbe átültessék”, szóval ezek a “készségek” gyakorlatilag befolyásolják őket.

„A dragtivizmus gyógyító erővel bír, gyógyír a bigottság, a kishitűség és a gyűlölet ellen. A dragtivizmus örökre megváltoztatott engem” – állítja a program egy másik végzettje. (Forrás: Dragtivism/Facebook)

A dragtivizmus gyógyító erővel bír, gyógyír a bigottság, a kishitűség és a gyűlölet ellen. Ez olyan örömteli, erőt adó projekt mind a résztvevők, mind a vezetők számára. A dragtivizmus örökre megváltoztatott engem

– vallja.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Idegenkedést vált ki a transzok látványa a hollandokból

Meg van már, mikor rontják idén a levegőt a deviánsok Budapesten

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)