Letartóztatták a szegedi perselypénz tolvajt

Megbotránkoztató eset történ Szegeden. Az elmúlt napokban egy férfi adományt lopott a templomból. A helyieket is felháborító eset kapcsán most a férfi elfogásáról kaptunk információkat. Amikor ilyen híreket olvasunk mindig eszünkbe jut, hogy egy kalodában vagy a templom előtti a pellengéren hatásosabban tudna gondolkozni a tettén az ilyen ember, mint az előzetesben.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Elfogtak egy szegedi férfit, aki fűrésszel feltörte egy helyi templom perselyét, és ellopta a benne lévő pénzt. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján közölte, hogy elfogtak és őrizetbe vettek egy templomperselyt feltörő férfit Szegeden – írja az MTI.

A közlemény szerint a rendőrségre szerdán érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi az egyik szegedi templomban lefűrészelte a lakatot a perselyről, majd a kivett pénzzel együtt távozott.

A rendőrök azonosítottak egy 46 éves férfit, akit rövid időn belül elfogtak, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. A helybéli lakos ellen lopás vétsége miatt indult eljárás, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Világszerte nőtt a keresztényüldözések száma a tavalyi évben

 

Frissítés: Elfogták a rongálót – Másodszor is keresztényellenes vandalizmus áldozata lett a dunavecsei Szűz Mária szobor

 

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)