Így hazudik a Guardian a budapesti Antifa támadásokról

Alig, hogy megkezdődött Budapesten az antifasiszta terroristák pere, a balliberális-globalista sajtóorgánumok – mintha csak parancsba kapták volna – egymás után jelentették meg az elfogult beszámolókat a “szegény, meghurcolt olasz tanárnőről”. A legmesszebb mégis a Guardian ment, mely egyenesen hazudik az olvasóinak – írja a Magyar Jelen. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A legtöbb médium beérte a ferdítésekkel tarkított érzékenyítéssel, miszerint “szegény, 40 kilós nőt” így bilincsbe verni “túlzás” és egyértelműen “megalázó” – ilyenkor vajon hol van az egyenjogúság, kedves feminista sajtó? Szegény antifasiszta terroristának már lábbilincs se jár, csak mert nő?

Az angoloknak még a vádiratot sem sikerült lefordítaniuk 

A “függetlenobjektív” “konzervatív” Guardian azonban még a nemzetközi sajtóra is rátromfolt, hiszen attól tartott, olvasói szíve nem esik meg egy megbilincselt, tárgyalására váró antifasisztán, ezért azzal a hazugsággal jelentette meg cikkét, miszerint

a támadók ellen a vád az, hogy “neonácikat vertek”.

Erre nem lehet más jelzőt találni, mint hogy közönséges hazugság, hiszen még a magyarországi globalista média is – kénytelen-kelletlen – elismerte, hogy az antifasiszták áldozatai nem “neonácik” voltak, hanem egyszerű emberek, akikről azt “vélelmezték” a támadók, hogy egy bizonyos ideológiához tartoznak, illetve, hogy részt fognak venni a Kitörés napi megemlékezéseken (ez utóbbi megint csak ferdítés, ugyanis a gazdagréti támadás áldozatát az egyik magyarországi Antifa a támadás előtt megszólította, és a párbeszéd során a férfi egyértelműen cáfolta, hogy ilyen szándékai lennének. Elmondta, aznap dolgozik, nem is érne rá – ennek ellenére mégis félholtra verték.)

Tehát, Magyarországon gyakorlatilag konszenzus van arról, hogy nem “neonácikat” vertek, és a vád sem ez ellenük. A Guardian mégis ezzel a felütéssel próbálja puhítani az olvasóit, hiszen Nyugaton, a liberális demokráciákban és a véleményszabadság földjén az az általános konszenzus, hogy “neonácikat” agyonverni végülis “rendben van”.

Ráadásul azt írják, a milánói tanárt azt követően tartóztatták le, hogy részt vett Budapesten egy “neonáci vonulás” ellen szervezet “ellendemonstráción”. Még csak meg sem említik azt az “apróságot”, hogy ez a nő, illetve elvtársai, napokkal korábban érkeztek a magyar fővárosba, és az embervadászatot sem a Becsület Napján kezdték, hanem már előtte többeket kórházba juttattak – magyarországi idegenvezetőik útmutatása szerint cselekedve. Tízszeres túlerőben, hátulról támadva, viperákkal és egyéb fegyverekkel felfegyverkezve. Ezek olyan információk, amelyekről a Guardian úgy ítélte meg, nem fontosak, azokat nem szükséges az olvasóik tudtára adni. Helyette inkább arról olvashatunk, hogy Meloni és Orbán milyen jóban vannak, illetve, hogy az olasz kultúrába “nem fér bele”, hogy antifasiszta terroristákat bilincsbe verve vezessen a bíróság elé.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Magyarországon börtönben lévő Ilaria Salis mellett tartottak tüntetést az antifák Milánóban

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)