Békés Antifa: “Öljük meg az AfD-seket!”

Az elmúlt időszakban a németeknél országszerte tüntetések zajlanak az AfD ellen, miután kiderült, hogy részt vettek egy közös konferencián az alt-right képviselőivel és a konferencia fő témája a migránsok hazatoloncolása volt. A tüntetéseken szépen összeboronálódtak a baloldali pártok, az Antifa terrorcsoportokkal, bár eddig is tudni lehetett, hogy a Die Linke anyagilag támogatja az AFA-t. Persze az antifáknak mindent szabad, így különösebb probléma nélkül fenyegethetik az egyik legnagyobb politikai párt szimpatizánsait. Afelől ne legyen kétségünk, hogyha az AfD vagy a szélsőjobboldali szervezetek kiabálnák, hogy “öljük meg a kommunistákat”, akkor pár órán belül a fél jobboldal le lenne tartóztatva és összehangolt házkutatások zajlanának országszerte.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“Nem lehet több vörös vonal” – jelentette ki Scholz kancellár, amikor hivatalba lépett, túlnyomórészt totalitárius gondolkodású, olykor korrupt vagy egyébként bűnöző politikusok csapatának támogatásával.

Egyre világosabbá válik, hogy ez mit jelent: azokat az ellenzéki politikusokat, akik veszélyt jelenthetnek Scholz-ék hatalmára, megfosztják állampolgári jogaiktól. A naiv polgárok tömeges tüntetéseit a kormány által közvetve társfinanszírozott félrevezető állami sajtó és álhírnyomozók alapján szervezik.

“Öljük meg az AfD-seket”

Ezeken a gyűléseken már az AfD politikusainak meggyilkolására való felhívásokat sem kerülik el. Az ellenzéki politikusok, különösen az AfD ellen irányuló, amúgy is sokkoló erőszakhullám hátterében ez riasztó jel:

Ennek fényében Gunnar Lindemann berlini parlamenti képviselő az aacheni AfD-ellenes tüntetésen elhangzott gyilkossági felhívások nyomán (az első transzparensen a “Kill AfDers” felirat volt olvasható) büntetőfeljelentést tett a rendőrségen nyilvános gyilkosságra való felbujtás miatt. Egyes információk szerint több másik feljelentés érkezett az aacheni rendőrséghez, az üggyel kapcsolatban.

A rendőrség a sajtójelentésében természetesen mismásol, ők csak hangos, de békés menetről számoltak be. Pedig fényképek is bizonyítják, hogy bőven voltak rendőrök a helyszínen, akik látták az uszító feliratokat, amik végképp nem nevezhetőek békésnek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A balosoknak nem tetszik, hogy az AfD haza akarja küldeni a bevándorlókat – országszerte tüntetnek az Antifával karöltve

Kettősmérce: A rendőrségnél fel sem merült, hogy betiltsák az Antifa tüntetéseit

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)