A balosoknak nem tetszik, hogy az AfD haza akarja küldeni a bevándorlókat – országszerte tüntetnek az Antifával karöltve

Tízezrek vonultak utcára német városokban szombaton, hogy tiltakozzanak az Alt-right-os Alternatíva Németországért (AfD) és annak bevándorlásellenes álláspontja ellen. Tüntetések voltak például Frankfurtban, Hannoverben, Kasselben, Dortmundban, Wuppertalban, Karlsruhéban és Nürnbergben is. A tüntetéseken nagy számban részt vettek a szélsőbaloldali antifák is. A legtöbb hírportálon az AfD mint jobboldali, szélsőjobboldali pártként van feltüntetve, azonban ez hatalmas tévedés. Valójában egyszerű populista, iszlámellenes, Alt-right-os párt, amelynek vezetője egy leszbikus nő, aki szivárványcsaládban él. Ők nem az európai hagyományokat védelmezik, hanem  a modernitást, a buzulást, a miniszoknyát és a kurválkodást. Így óva intenénk mindenkit attól, hogy szimpatizáljon velük.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A tüntetéseket az váltotta ki, hogy a Correctiv című lap szerint novemberben AfD-s politikusok “neonácikkal” találkoztak, hogy megvitassák a menedékkérők és külföldi származású német állampolgárok tömeges kitoloncolásának tervét. A “neonácik” valójában a szintén Alt-right-hoz tartozó identitáriusokkal, mely az AfD-hez hasonló princípiumzavarral küzd. A Generation Identity tagjai rendszeresen elhatárolódnak a szélsőjobboldaltól és a szélsőjobb is elhatárolódik tőlük.

Persze ettől égnek áll a balosok haja, hiszen nehogy már Európa az európaiaké legyen. Nancy Faeser szövetségi belügyminiszter szerint „az olyan ártalmatlannak tűnő kifejezések mögött, mint a »visszavándorlás«, felsejlik az emberek etnikai származása vagy politikai nézetei miatti tömeges kiutasításnak és deportálásnak a gondolata”. A napok óta tartó tüntetéseket az egyházak és a Bundesliga edzői mellett Olaf Scholz kancellár is támogatta. „A bevándorlók és az állampolgárok kiutasítására irányuló bármilyen terv támadást jelent a demokráciánk, és ezáltal mindannyiunk ellen” – mondta Scholz.

Vasárnapra további demonstrációkat terveznek, többek között Berlinben. Németországban eközben a gazdák kezdeményezésére gigasztrájkot tartanak, ebből is hasznot húzhat az elégedetlenségeket kihasználó, populista AfD, ami az elmúlt hónapokban előretört a közvélemény-kutatásokon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Betiltanák az AfD-t a német Zöldek és a liberális NGO-k

Házkutatások a német Antifánál – éles lőfegyvert is találtak

(444 nyomán Szent Korona Rádió)