Kiutasították a Szent István Bazilikát meggyalázó négert (Frissítve)

Vallásgyalázó primitív néger szabadult be a Szent István Bazilikába hétfőn, s mászott fel annak oltárára pucérra vetkőzve. Bár lenne pár ötletünk mit lehetett volna vele csinálni, legalább hazánkból kiutasították már. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Kiutasították a vallásgyalázó négert (Frissítés) 

Kiutasíthatták Magyarország területéről azt a nigériai férfit, aki meggyalázta a Szent István Bazilikát. Korábban a Debreceni Egyetem hallgatója volt, a Vasárnap.hu felkeresésére az intézmény azt válaszolta, tavaly nyáron a hallgató kérésére megszüntették jogviszonyát. Jelenleg a nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban tartózkodik, ahonnan fizikailag is végrehajtják majd a kitoloncolást.

(Vasarnap.hu nyomán) 

Kihozhatod a dzsungelből, de az benne marad (Frissítés) 

A hirado.hu értesülései szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a néger megpróbált bejutni, hogy meztelenre vetkőzzön: már egy nappal korábban, vasárnap is megkísérelte, azonban rövidnadrágban volt, ezért nem engedték be a templomba. Információk szerint 20 éves, a Debreceni Egyetem hallgatója, Budapesten pedig egy Airbnb-t vett ki. Legálisan tartózkodik Magyarországon.

Hiába egyetemre jár hazánkban, mégse tudta meglépni azt az értelmi szintet, hogy ne pucéran őrjöngjön a templomban. Kellenek ezek nekünk?

Korábban írtuk:

A hirado.hu-hoz eljuttatott felvételen látszódik, ahogy egy nő arra kéri az embereket, hogy hagyják el a templomot, többen pedig odamennek a meztelen négerhez, és felszólítják, hogy jöjjön le, ő azonban nem mozdul, hanem elkezd vitatkozni velük.

A Hiradónál úgy tudják, hogy az eset hétfő délután történt, a fiatal, külföldi férfi rövidnadrágban próbált bejutni a bazilikába. Miután ezt nem engedték, ellökte a személyzet egyik tagját, és bejutott a templomba. Ekkor elkezdték kiüríteni az épületet, ezért mire a férfi meztelenre vetkőzött és a főoltárra mászott, már szinte teljesen üres volt a bazilika.

A hirado.hu értesülései szerint a mentők és a rendőrség is a helyszínre érkezett, de a mentőszolgálat tagjai nem látták szükségesnek a férfi kezelését, ezért a rendőrök hatáskörébe került az ügy.

A BRFK válasza is megérkezett. Mint írták: „2023. január 22-én

a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei intézkedtek egy nigériai állampolgárságú férfival szemben,

aki a bazilikában a két teremőrt meglökte, majd a bazilikában szeméremsértő módon viselkedett. A férfit a rendőrök előállították, és

garázdaság vétség, illetve kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették.”

Ha egy deviánst, egy cigányt, vagy akár egy négert ér támadás, akkor azon nyomban közösség tagja ellen elkövetett bűntett miatt kezd el nyomozni a rendőrség, a “nemzeti” Magyarország szomorú valóságát azonban az is mutatja, hogy egy ilyen kirívóan vallásgyalázó eset után is csak garázdaság miatt állították elő.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Denegerált, vallásgyalázó drag queen maszturbált egy órán keresztül egy kaliforniai parkban (felkavaró képek)

LMBTQP és vallásgyalázás a HÖK szervezésében

Újabb vallásgyalázás: ezúttal a bodajki kálváriát érte támadás

(Hirado nyomán Szent Korona Rádió)