LMBTQP és vallásgyalázás a HÖK szervezésében

A magyar egyetemek a létrontás fellegváraivá váltak (főleg ideológiai szinten), mint arról többször is beszámoltunk. Egyéb színtereken is teljeskörű szabadságot adnak a vallásgyalázásnak és LMBTQP-nek. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Hogy is néz ki a fiatalság helyzete a régivágású kereszténydemokrata Magyarországon, ahol a globális ideológiákat elvetik? Nos, körülbelül ugyanúgy, mint a globális Nyugaton. A keresztény, európai értékek teljes megvetésének, sutba dobásának lehetünk szemtanúi. Hiába a hangzatos szólamok, ha a fiatalok a nyugati, létrontó, vallásellenes és LMBTQP propagandán nőnek fel, hiszen azok bár – mondjuk igen rövid ideje – nem jelenhetnek meg a közoktatásban, mindenhonnan ömlenek rá a fiatalokra, és formálják “érték”rendjüket.

Erről tanúskodik a magát Magyarország elitegyetemének tartó Semmelweis Egyetem “bulisorozatának” újabb epizódja, a halloween partija is. A társadalomban is jelenlévő, és itt is markánsan megjelenő alacsonyrendű szexuális túlfűtöttségről ne is beszéljünk, hiszen ahhoz már hozzászokhattunk. Ami eddig viszont legalább valamilyen szinten tabutémának számított, név szerint a vallásgyalázás, és az LMBTQP explicit megnyilvánulásai, azok most kiemelt helyet kaptak a HÖK által szervezett, és büszkén beszámolt bulijában. Szerzeteseket kifigurázó fiúk, apácakurvának öltözött lány, valamint leszbikus csók is belefér, és propagálható beszámoló képeken a magát vezető szinten tételező egyetem számára…

Az izraeli-palesztin háború nyomán felerősödtek azok a hangok, melyek azt propagálják, hogy az iszlám térhódításától kell félnünk. Nem, nem az iszlám veszélyezteti a magyar társadalmat, hanem a modern, beteg létszemlélet, melyet ezek a lények képviselnek.

LMBTQP témában nyitott érzékenyítő részleget egy Szegedi könyvtár

Iskolai propagandistákat képez hazánkban az LMBTQP-lobbi

(Szent Korona Rádió)