Takarít a Moszad? Sorozatban hullanak az Epstein-ügy résztvevői

Nemcsak Jeffrey Epstein “öngyilkossága” körül vannak furcsaságok, hanem az ügy szereplői közül is többen öngyilkosok lettek, vagy csak eltűntek… Számos gyanús haláleset tarkítja az ügyet, miközben egyértelműsíthető a Moszad-dal való kapcsolat is. Vajon a nyugati tényfeltáró újságírók miért nem foglalkoznak csak egy-két névvel, miért nem néznek az ügy mélyére?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Jeffrey Epstein öccse, Mark Epstein szerint nem öngyilkos lett bátyja, akit gyerekprostitúcióval és emberkereskedelemmel vádoltak, és akit 2019-ben holtan találtak manhattani börtöncellájában.

Öccse szerint egy másik, az emeleten tartózkodó fogoly gyilkolhatta meg, mivel a cella ajtajára irányított térfigyelő kamera a halála éjszakáján nem vett fel semmit. Érdekes módon az őrök is aludtak a kameraszobában…

Az amerikai igazságügyi minisztérium tavaly 120 oldalas jelentésben tárta fel a börtön biztonsági réseit: eszerint az őrök túl sokáig hagyták magára Epsteint, nem felügyelték és nem kutatták át a celláját, és ugyanolyan ágyneműt adtak neki, mint amivel két héttel korábban már megpróbálta megölni magát. A szabályokkal ellentétben cellatársa sem volt. A zárkájára néző térfigyelő kamerák nem működtek, az első öngyilkossági kísérletét rögzítő felvétel valahogy megsemmisült, a börtön személyzete pedig meghamisította a börtönnaplót, hogy a kötelezettségszegés ne derüljön ki.

A manhattani börtön dolgozóit kötelezettségszegés és gondatlanság miatt elmarasztalták, de Epstein halálát továbbra is öngyilkosságnak tekintik, minden más lehetőséget természetesen kizárnak, annak ellenére, hogy fojtogatásra utaló nyomokat találtak a boncolásakor és a cellák kialakítása sem teszi lehetővé az önakasztást.

A 2008-ban már ejnye-bejnye büntetéssel elítélt Epstein az üzleti és politikai világ legmagasabb köreiben mozgott, ügyfeleinek fiatalkorú lányokat szállított, szexpartikat szervezett évtizedeken át. A fősodrú média nem boncolgatja, hogy a kamerafelvételeket miért nem foglalták le rögtön, csak többnapos késéssel (és persze “hiánytalanul”)? Arról sem cikkeznek, hogy Epstein kezében voltak a világ vezetőinek piszkos aberráltságát bemutató kamerafelvételek, ami felvet nemzetbiztonsági kérdéseket is. Az igazi, kompromittáló, zsarolási alapot képező felvételek “természetesen” azóta sem találhatóak, pedig Epstein birtokain minden szoba több szögből be volt kamerázva, általában rejtett kamerák formájában, a diszkréció látszatát fenntartva, hogy az “ügyfelei” ne fogjanak gyanút.

Mark Epstein azt mondja, hogy az “öngyilkosság” megkérdőjelezése miatt “halálos fenyegetésekkel és az FBI-jal kell szembenéznie”. Vajon kik és miért fenyegetik őt? Azt is állítja, hogy Jeffrey biztos volt benne, hogy elkerülheti a letartóztatását egy “korábbi alku miatt”. Kivel kötött vajon alkut és mi volt az aduász Jeffrey Epstein kezében, csak nem a “nem létező” felvételek? Egyes elméletek szerint az alku eredményeképpen ismét megúszta volna egy rövid ideig tartó börtönbüntetéssel, a gyerekprostitúció és emberkereskedelem vádját ejtették volna, csak sima prostitúciós ügyként kezelték volna az ügyét. Epstein bízott a kapcsolataiban, ezért értelmezhetetlen, hogy miért lett öngyilkos.

Pedofiltársa is “öngyilkos” lett

Jean-Luc Brunelt 2020 decemberében tartóztatták le a Charles de Gaulle reptéren, mielőtt felszállhatott volna egy Dakarba tartó repülőre. A vádak szerint kiskorúakat zaklatott és erőszakolt meg, de az emberkereskedelem gyanúja is felmerült az Epstein-ügyben. Az egyik divatpápáról van szó, akiről évtizedek óta keringenek sötét pletykák, és az utóbbi időben ismert modellek sora tett bejelentést ellene szexuális visszaélések miatt.

Ghislaine, Epstein, Brunel…

Brunel személye azért érdekes, mert szoros kapcsolatban állt Epsteinnel. A gyanú szerint Brunel is kiközvetített neki több áldozatot. A két férfit az a Ghislaine Maxwell ismertette össze 1980-ban. Egy 1989-es BBC-s tényfeltáró riport után gyanúba keveredett Brunel az USA-ba ment, ahol Epstein volt az új ügynökségének egyik befektetője.

Brunel kísértetiesen hasonló módon halt meg a cellájában, mint Epstein. Hivatalosan öngyilkos lett, de rengeteg összeesküvés-elmélet kering arról, mi történt valójában, mert a körülmények hasonlóan gyanúsak és abszurdak voltak az ő  esetében is.

A család és a Moszad

Feltűnő még, hogy egy hozzá közelálló, kiskorú lányokat szervező, ám szlovák, nem zsidó prostituált pilóta, Nadia Marcinko is eltűnt? Azóta sem találják… Kívülről is látszik, hogy a bukás után valakik takarítanak, hogy a média ne jusson el végül a tényleges megrendelőkig (nem mintha sokan törekednének a valódi megrendelői szálak feltárására).

Nyilvánosan felvállalta, hogy ő Epstein szexrabszolgája

Mint már megírtuk, önmagában az is figyelemreméltó, hogy egy ekkora hálózatot fenntart egy “magánember”, évtizedekig rejtetten működik hatalmas infrastrukturális háttérrel, és olybá’ tűnik, hogy szándékosan vadásztak minél befolyásosabb emberek beszervezésére. Közben kiderült, hogy egyetemista lányokat is szállítottak a szigetre, ahol a lányok sem, de a közvetítők sem kaptak jelentős összegeket (70-100eFT-nak megfelelő pénzek mozogtak lányonként egy-egy éjszakára). A közvetítők sem kerestek ezen túl jól, Epstein sem pénzt kért a szolgáltatásokért… viszont a nála megforduló vezetők, politikusok, hírességek drága árat fizettek egy-egy partiért: zsarolhatóvá váltak.

Egyik nyugati “tényfeltáró” újságíró sem foglalkozik a lényeggel, hogy ez a zsarolópotenciál kinek a kezében összpontosult végül.

Maga Epstein is zsidó volt, ahogy számos ügyfele is, de kapcsolatban állt zsidó politikusokkal is. Ez már önmagában gyanús, hiszen tudjuk, hogy a cionizmus összekötő ideológia, ami mentén szerveződnek a hálózataik. Mint megírtuk, Salamon Dershowitz cionista ügyvéd és Ehúd Bárák volt izraeli miniszterelnökkel is szoros kapcsolatban állt Epstein. Utóbbival mintegy harmincötször találkozott minimum a letartóztatása előtti egy-két évben.

Aki csak néhány cikket figyelmesen végigolvas, rájöhet, hogy a kulcsember, a technikai vezetőnek számító felesége, Ghislaine Maxwell. A ő háttere szolgáltatja a legnagyobb bizonyítékot a szolgálati háttérre, ugyanis szintén zsidó és az édesapja Robert Maxwell, akiről bizonyítottan tudni lehet, hogy Moszad-ügynök (és természetesen cionista) volt és szintén gyanús körülmények között halt meg. Fulladás okozta a vesztét: Lady Ghislaine nevű luxusjachtjáról beleesett a vízbe. Állítólag részegen.

Ghislaine édesanyja, Robert felesége, Elisabeth Maxwell szintén sokat tett a zsidóságért. Holokausztról értekezett és zsidókkal szembeni népirtások kutatásával foglalkozott. Természetesen ezekből jól élt, ezen kutatásokat, majd az eredmények publikálását kimagasló nemzetközi figyelem övezte…. De sokat tett a “judeokereszténység” megvalósításáért, zsidó-kereszténység legendáriumot kidolgozva, illetve természetesen az antiszemitizmusról is írt könyvet. Magyarán a cionista propagandagépezet része volt anyuci is.

Robert jachtozik

A Maxwell gyerekek közül sokaknál kimutatható a cionista ideológiai háttér és a komoly befolyás. Találunk köztük Világgazdasági Fórumnál tisztséget viselőt,  bankárt antidzsihadista szervezettel, vagy éppen médiamágnást.

Ha a hálózatelmélet alapjait vesszük figyelembe, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekek örököltek az apjuk, Robert Maxwell kapcsolatrendszeréből, így lányuk is, Ghislaine Maxwell beleszülethetett a moszados létbe és az ő feladata volt koordinálni az izraeli szolgálat munkáját az Epstein-birodalomban, akár úgy, hogy maga Epstein erről nem is tudott minden részletet. Akárhogy is, az biztos, hogy nem Epstein volt a tényleges vezető…

Teóriák

Epstein 2008-as években, az első gyanú felmerülésének idején, kacérkodott az Izraelbe költözésen, hogy a felelősségre vonást elkerülje. De valakik meggyőzték és maradt Amerikában, egy látszat bírósági eljárást bevállalt. Rekonstruált beszélgetések, visszaemlékezések alapján 2009-től vált egyre magabiztosabbá, gyakorlatilag sérthetetlennek érezte magát. Olyan emberként tűnt fel, aki mindent el tud intézni országokon, kultúrákon átívelően. Ekkortájt dicsekedni kezdett, hogy fegyverkereskedő-, kábítószer-, és gyémántüzletei is vannak. Kezdett a megbízóinak gondot jelenteni a túlzott fecsegése, feltűnési viszketegsége. Ez magyarázatul szolgálhat arra, hogy miért veszti el a főnökeinek a bizalmát.

Nagyon sok adat, információmorzsa jelent meg Ari Ben-Menashe “Epstein: Holtak nem mondanak mesét” című könyvében, ami a Moszad-szálat támasztja alá. Ebben is megerősítést nyert, hogy “mézesbödön” taktikával kompromittálta nagyüzemben Epstein a világ befolyásos embereit. Menashe iráni származású,  de 10 évig a Moszadnak dolgozó üzletember volt, amit Izrael tagad, de számos kapcsolatát Menashe bizonyította. Felhajtott exkémeket, alvilági és kétes figurákat, akik név nélkül nyilatkoztak Epsteinről. A teória szerint már a ’80-as években kisebb fegyverüzletek révén kapcsolatban állt Epstein Izraellel. Epstein szintén a 80-as években ismerte meg Robert Maxwellt, akinek segített offshore számlákon pénzt elrejtenie, miközben Robert összehozta a történelmileg is kiemelkedő sikkasztásokat…

Az sem zárható ki, hogy Epstein egyszerre dolgozott a CIA-nak és a Moszadnak is. Egyes feltételezések szerint Ghislaine Maxwell apja, Robert Maxwell volt eredetileg a tartótisztje, de az biztos, hogy általa ismerkedett meg Ghislaine-el.

Az egész ügyből látható, hogyan tarthatja fent gátlástalan módszerekkel a világ feletti irányítást egy szűk kör. Szoktuk mondani, hogy a zsidók zsebében ott van minden politikus. Aztán kiderül, hogy tényleg, kompromittáló kamerafelvételek formájában.

(Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Epstein a Moszad ügynöke volt?! Mutatjuk kiket hagytak le a listáról (dokumentumok)

Izrael célzott gyilkosságai

A Moszad volt vezetője is beismerte, hogy Izraelben faji megkülönböztetést alkalmaznak a palesztinokkal szemben