Bár kitoloncolásra ítélték, továbbra is Nagy-Britanniában él a gyermekeket erőszakoló pakisztáni

Újabb nyugati abszurd. Gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt börtönbüntetésre és kitoloncolásra ítélték a pakisztánit, mégis vígan éli életét Nagy-Britanniában. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy elítélt rochdale-i prostitúciós banda vezetője még mindig az Egyesült Királyságban él, közel kilenc évvel azután, hogy elrendelték kitoloncolását.

A nemzetet sokkoló ügyben 2012-ben kilenc ázsiai férfit ítéltek el egy sor, gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményért, köztük nemi erőszakért, emberkereskedelemért és gyermekekkel való szexuális tevékenységre irányuló szervezkedésért a manchesteri Rochdale-ben és környékén.

Qari Abdul Rauf vezetőnek azt mondták, hogy Pakisztánba fogják toloncolni, miután letölti a gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekményekért kiszabott börtönbüntetését.

Az 54 éves Rauf azonban továbbra is Nagy-Britanniában élvezi az életet, és a családjával tölti az idejét – tudta meg a MailOnline.

Bár megfosztották brit állampolgárságától, de kitoloncolása késik, mivel Pakisztán – a másik ország, ahol kettős állampolgársággal rendelkezett – állítólag nem volt hajlandó visszavenni őt.

Raufot 2012-ben zárták börtönbe. Hat év börtönbüntetést kapott, miután elítélték 16 éven aluli gyermekekkel való szexuális tevékenységre való szervezkedés és szexuális kizsákmányolás céljából folytatott emberkereskedelem miatt. De 2014 novemberében, mindössze két és fél év börtönbüntetés után feltételesen szabadlábra helyezték. Ezután hazatért feleségéhez és öt gyermekéhez.

A belügyminisztérium közölte vele, hogy 2015-ben megfosztják az Egyesült Királyság állampolgárságától, és Abdul Aziz és Adil Khan bántalmazótársaival együtt visszatért szülőföldjére, Pakisztánba. A fellebbezések és jogi hercehurcák miatt azonban ez továbbra sem történt meg.

Egy nemrég közzétett új, kemény hangvételű jelentés arra a következtetésre jutott, hogy legalább 96 olyan férfi garázdálkodik a manchesteri nagyváros területén, akik potenciális veszélyt jelentenek a gyermekekre, de elismeri, hogy ők valószínűleg “csak egy részét teszik ki a szexuális visszaéléseket elkövető személyeknek”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

40 késszúrást kapott egy francia férfi a migránsoktól amiatt, hogy fehér a bőre

Csoportosan erőszakoltak meg egy 15 éves lányt a migránsok – Természetesen megint megúszták a komolyabb büntetést

(Daily Mail nyomán Szent Korona Rádió)