Berozsdásodik a madárürüléktől és a döglött bogaraktól a Tesla “rozsdamentes” csodajárműve

Ismét bohóccá vált a Tesla márka, a tulajdonos Elon Muskkal együtt. A cég azt javasolja minden tulajdonosnak, hogy a több tíz millió forint értékű, rozsdamentesként eladott autókról a legapróbb szennyeződést is érdemes denaturált szesszel azonnal letisztítani, ha meg akarják előzni az oxidációt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Emlékezetes, a Cybertruck már 2019 novemberében, a bemutatója napján is a sérülékenységével tűnt fel. Törhetetlennek hirdetett üvegét ugyanis a bemutatón fémgolyókkal könnyedén átlyukasztották. Elon Musk, a Tesla vezére zavartan bonyolította le a bemutatót, de eddig nem lehettünk biztosak benne, hogy az eset nem egy jól megtervezett médiahekk végkifejlete volt, azonban a mostani esetre tekintettel már bármit el tudunk képzelni a jármű kiválónak hazudott, de valójában silány minőségéről.

A mostani, madárürülékes figyelmeztetésre egy autótulajdonos hívta fel a figyelmet a Twitteren. Mondván, már ott is nyíltan jelzi a cég, hogy ne várjunk az efféle apróságok letörlésével a teljes tisztításig: „hogy megelőzzük a kárt, rögtön távolítsuk el a korrozív anyagokat” – javasolják a Motor Biscuit szerint. A cég szerint akár arra is szükség lehet, hogy a tulajdonosok folyamatosan maguknál tartsanak egy üveg denaturált szeszt, mivel az autóra rárakodó kosz egy részét csak ezzel lehet hatékonyan eltávolítani.

A lap szerint

„a használati útmutató alapján úgy hangzik, hogy teljes állásnak megfelelő elfoglaltság lesz a Cybertruck megvédése a rozsdásodástól”.

Az útmutató arra is figyelmeztet, hogy egy idő után természetes, hogy az autó felszíne deformálódik, károsodik még akkor is, ha tényleg folyamatosan, naponta tisztítják azt a tulajdonosok az útmutatásnak megfelelően. Ezek után már nem is tűnik olyan vonzónak a rozsdamentes acél autó 28-35 millió forintnyi összegért.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mégsem váltja ki teljesen az elektromos autózás a belső égésű motorokat? Nem töltenek a Teslák a sarkvidéki hidegben

Ledobta a bombát a Tesla volt alkalmazottja – Tényleg veszélyesek Musk önvezető autói?

(RTL – Szent Korona Rádió)