Cél az Európai Egyesült Államok – Tovább csorbítaná a nemzetállamok jogait a Momentum

A Momentum tovább folytatja a nemzeti szuverenitás elleni küzdelmet. Megalakulásuk óta egyfolytában csak a tagországok (és főleg Magyarország) jogait akarja csorbítani, hogy minél inkább az EU-tól függjünk, most egy újabb lépéssel próbálkoznak. Ezúttal egy Európai Környezetvédelmi Hatóság felállítását akarják, ezzel kivennék a magyar állam kezéből az ellenőrzés jogát – számolt be róla a Magyar Jelen.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Donáth Anna legújabb ötlete (vagy legújabb ukáza?) egy Európai Környezetvédelmi Hatóság felállítása, mely kivenné a magyar állam kezéből az ellenőrzés jogát, és azt az európai döntéshozók kezébe adná. Mindezt természetesen a “mi érdekünkben”, hiszen “a Fidesz tudatosan árusítja ki a magyar földet és építi le a környezetvédelmet”, de majd ha ebbe is beleszólhat az EU, akkor nyilván minden megoldódik. A legaljasabb az egészben, hogy a Momentum EP-képviselőjének a diagnózisa helyes, amivel csak egyet érteni lehet, ám – a felforgatók által bevett gyakorlat szerint – a megoldása még a jelenleginél is rosszabb helyzetet teremtene. A Fidesznek köszönhetően mégis elfogadhatónak tűnik.

“Olyan erős, uniós környezetvédelmi hatóságra van szükség, ami ellenőrizheti, büntetheti, és ha kell, be is zárathatja a szabálytalanul működő üzemeket, és kikényszerítheti az uniós környezetvédelmi szabályok betartását. Mert a kormányt láthatóan jobban érdekli a pénz, amit zsebre tehetnek, mint az, hogy a magyarok tiszta környezetben és egészségben élhessenek”

írja Facebook-oldalán a Momentum elnöke(?).

Ez a kezdeményezés nagyszerű, ha újabb bunkósbotot akarunk adni az ideológiailag elfogult brüsszeli politikusok kezébe, melyet ismételten arra használhatnának, hogy politikai alapon okozzanak gazdasági károkat Magyarországnak. És itt elsősorban nem a rendkívül környezetkárosító akkugyárakra kell gondolni, hiszen azokat aligha akadályoznák meg, mivel a német “zöld” kormány is beruházott pár környezetszennyező kínai gyárba. Ez kizárólag egy újabb zsarolóeszköz lenne az EU kezébe, és már álcivil, álzöld szervezetekre sem lenne szükség bizonyos beruházások szabotálásához, elég lenne, ha kijönne egy uniós káder, és azt mondaná: ezt márpedig nem engedélyezem – aztán, mondjuk a kormány megszavazná az újabb pénzeket Ukrajnának, vagy tovább szélesítené az LMBTQP-jogokat, és hopp, máris rákerülne a zöld pecsét a beruházásra.

De, ha még efölött át is siklunk, akkor is érdemes feltenni a kérdést, vajon hogyan várható el attól az Európai Uniótól, hogy a korrupcióellenes harc zászlóvivője legyen, mely EU Bizottságának élén egy olyan személy állhat, aki sms-ekben köt titkos vakcinaszerződését? Az egészségügyért pedig egy olyan személy felelhet, akinek pozíciója megvesztegetési botránya után is rendíthetetlen? Tényleg velejéig korrupt, amerikai bábpolitikusoktól és intézményeiktől kellene remélnünk, hogy megtisztítják a politikát és kifehérítik a gazdaságot? Nem tudom, hogy Donáth Anna ennyire naiv, és ezt tényleg komolyan gondolja, vagy egyszerűen csak megrendelésre dolgozik a nemzetállamok felszámolása érdekében.

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A momentumos Gelencsér Izraelben tett hitet

Abortuszpárti konferenciát szervez a Momentum szövetségese

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)