LMBTQP-propaganda esemény Erzsébetvárosban

LMBTQP-propagandista eseményt szervez január 16-án a Színes Erzsébetváros Egyesület, ahol gyermekmegrontásról, érzékenyítésről, és az LMBTQP-propaganda egyéb térnyeréseiről hallhathatnak meg egy beszélgetést a részvevők.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Hogyan tovább LMBTQ+ közösség? címmel szervez érzékenyítő előadást a Színes Erzsébetváros Egyesület január 16-án a Kazimir Bisztróban.

“Az LMBTQ-közösség tagjai az elmúlt években folyamatos politikai hangulatkeltésnek és támadásoknak voltak célpontjai. Mi, a Színes Erzsébetvárosban abban hiszünk, hogy csak akkor lehet Erzsébetváros egy jó hely, ha ott mindenkit tisztelnek és mindenki önmaga lehet. Vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy milyen a magyarországi LMBTQ-emberek helyzete, és arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit fogunk tudni tenni elsősorban az önkormányzati kereteken belül azért, hogy Erzsébetváros egy biztonságos és otthonos hely legyen az LMBTQ-emberek számára, ahol a kerület célzottan figyel az LMBTQ-emberek szempontjaira és próbálja bizonyos mértékig tompítani az országos politikából fakadó problémákat”

– írják a Facebookon.

Az érzékenyítő beszélgetést Lajos Béla, a Színes Erzsébetváros Egyesület elnöke és polgármester-jelöltje vezeti, a vendégek pedig Kövesi Gyöngyi pedagógus, emberi jogi képző, Pál Márton a Szivárványcsaládokért Alapítvány kurátora és Petróczi Zoltán, azaz Lady Dömper  drag queen lesznek.

Az LMBTQP-propagandista találkozót 2024. január 16. 19:00 órakor szervezik meg, ahova előzetes jelentkezés szükséges, csak hogy a normalitásért harcoló emberek ne juthassanak be a rendezvényre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Együttműködésre lépett az LMBTQP-lobbi és a bankszféra Magyarországon

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)