Férjhez ment a ChatGPT aberrált vezérigazgatója

Sam Altman, az OpenAI homoszexuális vezérigazgatója összeházasodott élettársával, Oliver Mulherinnel. Az aberrált pár múlt héten egy trópusi helyen tartotta meg a szűkkörű tengerparti ceremóniát. Miután az esküvőről készült fotók elkezdtek keringeni a közösségi médiában, Altman az NBC-nek megerősítette az eseményt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A buzi férfi eddig viszonylag privátan kezelte a kapcsolatát és a magánéletéről kevés információt közölt az interneten. Első közös nyilvános szereplésükre 2023 júniusában került sor, méghozzá a Fehér Házban, Joe Biden elnök oldalán.

A TIME magazin által 2023-ban az év vezérigazgatójának választott Altman a ChatGPT mögött álló mesterséges intelligenciával foglalkozó OpenAI társalapítójaként gyorsan nemzetközi ismertségre tett szert.

A vállalat online nyilatkozatában a következőket írja:

“Az OpenAI egy AI-kutató és -beépítő vállalat. Küldetésünk, hogy a mesterséges általános intelligencia az egész emberiség javát szolgálja.”

ezen belül a ChatGPT egy mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotot szolgál, amely a nyelv segítségével emberhez hasonló párbeszédeket hoz létre.

Fontos megjegyezni, hogy az AI használata egyértelműen az elkényelmesedéssel járó elbutuláshoz, valamint az ezzel generált tartalmak a kulturális termékek romlásához is vezetnek. Ezért sem meglepő, hogy egy ilyen létrontó cégnek homokos a vezérigazgatója.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LMBTQP áradatként fogja elönteni a lengyel iskolákat

Jön az emberszabású robotok tömeggyártása, közben a ChatGPT szezonálisan depressziós

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)