Az LMBTQP áradatként fogja elönteni a lengyel iskolákat

Lengyelország új, liberális kormányával kétségtelen, hogy a globális ideológiák egyre nagyobb teret nyernek majd a gyermekek életében. De hogyan látják ezt a lengyelek? A normalitást támogatókat szilárd alapállásban leledzőknek tételezik, így felhívják arra a figyelmet, hogy az LMBTQP-lobbi erőszakos terjesztése akár egy konzervatív fordulathoz is vezethet. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Bármilyen furcsának is tűnik, az a tény, hogy a vallást hamarosan kiveszik az iskolákból, és helyette az LMBT-indoktrináció kerül előtérbe, talán pont olyan katartikus pillanat lehet, amire szükség van – véli Paweł Chmielewski katolikus kommentátor.

Nem telik el nap anélkül, hogy a Tusk-kormány valamelyik minisztere ne hangsúlyozná, mennyire fontosak a deviáns párok, valamint az új kormány ezt az álláspontot egy sor javaslattal és politikai változtatással támasztja alá.

Krzysztof Hetman fejlesztési miniszter például bejelentette, hogy a homoszexuális párok jogosultak lesznek jelzáloghitel-támogatásra. Hamarosan megszületik az azonos neműek élettársi kapcsolatáról szóló törvény, amely az aberráltak házasságának és az IVF-szolgáltatott béranyától származó gyermekek örökbefogadásának előfutára lesz, így Lengyelország ezekben a “kulcsfontosságú” társadalmi kérdésekben az uniós balliberális normákhoz igazodik. Lengyelország alkotmánya szerint a házasságot egy férfi és egy nő között kell kötni, de az alkotmány mostanra úgy látszik, hogy kiment a divatból Lengyelországban, és az EU intézményei sürgetik, hogy Lengyelország is igazodjon a progresszív eszmékhez.

Az iskolákban kétségtelenül kampányt indítanak majd az azonos neműek egyesülésének és a homoszexuálisok szexuális életének “csodáira” való figyelemfelkeltés érdekében. A gyerekek megtanulják majd, hogy az ilyen házasságok teljesen normálisak és kívánatosak, és minden velük kapcsolatos kritika és a lengyel alkotmány betartására irányuló felhívás gyűlöletbeszédnek minősül majd. Ily módon visszatérnek ahhoz a fajta oktatáshoz, amelyet a kommunista időkben kaptak a gyermekek, ahol olyan indoktrinációnak voltak kitéve, amely egészen a családig, az otthonig terjedt.

Van azonban egy paradoxon az iskolák vallásszabadságra vonatkozó javaslataival kapcsolatban, amely segíthet lelassítani a közelgő iskolai propagandahadjáratot.

A püspöki kar természetesen ellenzi, hogy a vallást kiűzzékaz iskolákból, de nem értik a lényeget. A lengyel fiatalok jelenleg a lábukkal szavaznak, és nem járnak többé hittanórákra, és ez bizonyítja, hogy a jelenlegi modell hatástalan, és nincs értelme megpróbálni megvédeni.

A vallásoktatás hétvégi visszatérése a templomok termeibe visszaállíthatná a katolikus oktatás társadalmi mozgalmát, és kihasználhatná azt is, hogy a fiatalok lázadnak a tekintély ellen, és ezért elkezdik elutasítani az LMBTQP-propagandát. Ezeknek az oktatási programoknak az iskolákból az egyházakba való visszaköltöztetése pozitív tendencia lehet. A szülők is lázadni fognak a közelgő propagandahullám ellen, és más hasonlóan gondolkodó személyeket és alternatív oktatási lehetőségeket keresnek majd gyermekeik számára.

Már ma is kis katolikus magániskolák jönnek létre Lengyelország-szerte; néhányuk nagy sikereket ér el, és komoly, minőségi katolikus oktatást nyújtó intézményekké alakulnak át. A vallás iskolákból való elűzését célzó baloldali posztulátum megvalósítása hosszabb távon hozzájárulhat e jelenség további terjedéséhez.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vízkereszt napján tört be a lengyel köztévébe az LMBTQP-lobbi

Együttműködésre lépett az LMBTQP-lobbi és a bankszféra Magyarországon

(Remix nyomán Szent Korona Rádió)