Újabb kiskaput biztosítana az Európai Parlament a homoszexuális pároknak, hogy gyermekek életét rontsák meg

Egy trükk segítségével erőltetné rá a homoszexuális házasságot, illetve az azonos nemű párok örökbefogadási jogát, ezzel gyermekéleteket megrontva az eddig azt elutasító tagállamokba az Európai Parlament.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A testület egy frissen, tavaly decemberben elfogadott javaslattal támogatta, hogy a normalitással szembemenő szülőséget EU teljes területén ismerjék el, függetlenül a család típusától, a gyermek születésének vagy fogantatásának módjától.

Vagyis, ha egy uniós tagállam bárkit szülőnek ismer el, az legyen érvényes mind a 27 tagállamban, az érintett gyermekek pedig azonos jogokat élvezzenek az oktatás, az egészségügyi ellátás, a felügyeleti jog vagy akár az öröklés tekintetében. Mint tudjuk, eddig is mindenkit azonos jogok illettek, amit most láthatunk az egyértelműen többletjogok biztosítása a homoszexuálisoknak és ezek az érintett gyermekeknek okozzák a legnagyobb problémákat.

Ez az intézkedés a gyakorlatban csak arra alkalmas, hogy kiszolgálja az LMBTQP-lobbi elvárásait és megkönnyítse azok dolgát, akik aberrációjukkal gyermekeket is megrontanának.

A kiadott közlemény szerint ettől az adott nemzetek családjogában nem eszközölnének változtatást, sőt, a tagállamok elutasíthatják a szülőség elismerését is akár, ha az összeegyeztethetetlen a közrendjükkel. Erre azonban az EP javaslata csak egészen kivételes, egyenként megvizsgált esetekben adna lehetőséget, gondolhatjuk, hogy mennyire lesz ez látszat, mint valódi lehetőség.

Most az Európai Tanácson a sor, hogy jóváhagyja az elképzelést, amihez egyhangúság kell – Magyarország remélhetőleg ebbe nem megy bele, akárcsak még néhány normális gondolkodású, az LMBTQP-lobbit nem kiszolgáló tagállam.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Őket nem védték meg: legalább 4 ezer gyermeket nevelnek hazánkban a deviánsok

Melegszik a helyzet Franciaországban – Buzeráns a kormány élén

(Pinkdex – Szent Korona Rádió)