A Háttér Társaság nyomására a “szivárványcsaládok” is családnak számítanak az SZJA visszatérítés folyamatában

Az LMBTQP-lobbista Háttér Társaság egyfajta deep state-ként nagy behatást gyakorol a magyar kormányzásba. A törvényeket nem tartatják be velük, sőt még ők érzékenyítik az ügyészségeket. Most a NAV ügyeibe nyúltak bele. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A kormány még a nyáron jelentette be, hogy ha a magyar GDP idei növekedése eléri az 5,5 százalékot, akkor a gyermeket nevelő családok az átlagjövedelmet terhelő adó erejéig visszakaphatják az idén befizetett adójukat. Ez meg is valósult, így kiírták a feltételeket.

Így a visszatérítésről szóló kormányrendeletben megszabályozták a pontos feltételeket. Ennek értelmében a visszatérítés azoknak a szülőknek jár, akik az év bármely napján családi adókedvezményre voltak jogosultak, így tehát nem csak a vér szerinti vagy örökbefogadó szülőknek, de azok házastársának és (azonos nemű) bejegyzett élettársának is.

A NAV a kormányrendelet alapján honlapján közzétett egy tájékoztatót is, melyben viszont a bejegyzett élettársat nem tüntették fel a jogosultak között. A Háttér Társaság ezért közérdekű bejelentéssel fordult az adóhivatalhoz, kérve, hogy a tájékoztatót egészítsék ki a bejegyzett élettársak jogosultságára való utalással.

Ennek következtében a NAV egy helyesbítést tett közzé, melyben leszögezték, hogy a “Házasságon a bejegyzett élettársi kapcsolatot is érteni kell.” Ez az LMBTQP személyeket elnyomó ultrakonzervatív Magyarország. Eközben hivatalos állami szervek házasságot értenek a homoszexuális kapcsolatokon…

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Győzelem a hazafiakat feljelentgető szivárványlobbisták ellen: megszüntették a büntetőeljárást az LMBTQP-rongy égetést programként ajánló HVIM plakát ügyében