A momentumos Gelencsér Izraelben tett hitet

A Momentum párt elnöke Izraelben kezdte az új évet. Korábban még homály fedte feladatait, hiszen repülőről megosztott bejegyzésében csupán annyit említett, hogy dolgozni megy a zsidó államba, miután összekeverte a zsidó vallást a kereszténnyel és szentmisére indult a Dohány utcába – írja a Magyar Jelen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A frakcióvezető-államférfi kalandjai folytatódnak:

Sokáig nem hagyta kételyek között őrlődni követőit a politikus. Egyértelművé tette, hogy ő bizony Izrael mellett tesz hitet.

Reggel egy fejtágításon, helyzetelemzésen vett részt:

Délutánra már felszerelésben dolgozott:

Még mindig nem lehet tudni, hogy hajszálpontosan mit csinál a Momentum politikusa Izraelben, így csak később derülhet fény arra, hogy lesz-e szükség a kordonbontáson elsajátított ismeretekre.

Belső kritika

Gelencsér Ferenc épp a fentivel kapcsolatban kapott kellemetlen megjegyzést, méghozzá Kerpel-Fronius Ádámtól, aki egészen biztosan közeli rokona (a Magyar Jelen információi szerint a testvére) lehet a Momentum V. kerületi polgármesterjelöltjének és Budapest egyik jelenlegi alpolgármesterének Kerpel-Fronius Gábornak.

Ádám többek között arra utal, hogy az utat Gelencsér semmivel nem indokolta, pedig a politikusi oldalára tölti fel a képeket, de nem lehet tudni miért és milyen minőségben van ott.

“Konstruktív kritika: én örülnék, ha a poszt alá leírnád, hogy mi járatban vagy Izraelben, meddig, kinek a meghívására, kivel, hol és milyen minőségedben. Ez a harmadik posztod az útról, de a képek alatt nem találunk semmiféle kontextust, semmiféle magyarázatot, pedig szerintem nem csak engem érdekelne. Amúgy nagyon izgalmasnak tűnik, további jó utat!”

– Írja Kerpel-Fronius.

Az Egyesült Királyság Izrael védelmében fegyveresen is harcba szállna

Euro-Med Human Rights Monitor: Izrael szerveket lop el a gázai holttestekből – nem ma kezdték…

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)