Migránsok vertek meg egy Mikulást Németországban

A német tartományi rendőrség egy migránsokból álló csapatot keres, akik a gyanú szerint megvertek egy középkorú, Mikulásnak öltözött férfit, aki éppen egy hesseni rendezvényre tartott. Az 54 éves áldozatnak december 6-án Kassel városában kellett volna fellépnie, amikor a fiatalokból álló banda megtámadta – írta meg a karpatalja.info.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az áldozat, Rainer B. elmondása szerint a banda több 15 év körüli, migráns hátterű tinédzserből állt. A rendőröknek elmondta, hogy inzultálták, „rohadéknak” és „kövér embernek” nevezték, és felszólították, hogy vegye le a mikulásjelmezét. Azt ordították, hogy muszlimok, és hogy Németország az ő országuk – számolt be róla a Hessische Allgemeine című lap.

Az áldozat megjegyezte, hogy többen is szemtanúi voltak a támadásnak, és ahelyett, hogy közbeléptek volna, inkább kinevetették őt, és megtapsolták a migráns támadókat.

Miután feljelentést tett a hatóságoknál, az ügy az állambiztonsági hivatalhoz került.

A megtámadott férfi még a történtek ellenére is elment az eseményre, bár a ruhája több helyen elszakadt. Azt mondta, ez nem akadályozza meg abban, hogy jövőre is beöltözzön a gyerekeknek. Ugyanakkor paprikaspray-t is magánál tart majd, hogy védekezni tudjon.

Csoportosan erőszakoltak meg egy 15 éves lányt a migránsok – Természetesen megint megúszták a komolyabb büntetést

Lelövetné a tüntető íreket a migráns írországi politikus

(Magyar Hírlap nyomán Szent Korona Rádió)