Kiszolgálná az új lengyel kormány a LMBTQP-lobbi elvárásait

A lengyel LMBTQP-lobbisták egyből rárepültek a frissen megválasztott lengyel kormányfőre, Donald Tuskra. Az elnök már korábban is utalt rá, hogy kiszolgálná a deviánsok elvárásait és ezt igyekszik minnél többször hangsúlyozni is. Első lépésként a nemváltás jogi lehetőségeinek biztosítását tűzi zászlajára, többletjokokat biztosítva ezzel az aberráltaknak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Elbukta a bizalmi szavazást Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök, így az ellenzék vezetője, Donald Tusk alakít koalíciós kormányt. Ez azt jelenti, hogy a jobboldali kormányzás után egy liberális, deviánssimogató kormány alakul.

Donald Tusk a választások előtt azt ígérte, hogy pártja két törvénytervezettel is készül, amennyiben megnyernék a választásokat. Az egyik célja, hogy

„jelentősen leegyszerűsítse a transzszexuális emberek számára jelenleg igen bonyolult és megalázó, borzalmas bírósági eljárásokat”

– mondta Tusk, utalva annak a folyamatnak az eltörlésére, ami még utolsó bástyaként próbálta megvédeni a normalitást és az összezavarodott deviáns embereket a saját, végzetesen hibás döntéseiktől, amilyen a nemváltoztatás.

Lengyelországban jelenleg nincs olyan törvény, amely konkrétan lehetőséget adna a nem elismerésére, ezért egy olyan szürreális és csak a modern nyugati világ disztópiáiban létező rendszer alakult ki, amely szerint a transznemű embereknek elképesztően önző és ördögi módon saját szüleiket “kell” beperelniük, ha meg akarják változtatni a nemüket hivatalos irataikban.

Tusk pártjának második törvényjavaslata bevezetné a regisztrált élettársi kapcsolatot az azonos nemű párok számára. Tusk elismerte, hogy ezzel az intézkedéssel „nem lesz mindenki elégedett”, utalva arra, hogy  sokan a házasság teljes egyenlőségét követelik és amiből egyértelműen következik ismét, hogy az LMBTQP-lobbi soha nem fog megállni és a véksőkig fogják tolni a létrontás szekerét.

„Mindig igyekszem óvatos lenni, mert valóban javítani akarok a valóságon”

– mondta Tusk a választások előtt, hozzátéve, hogy az élettársi kapcsolat lehetősége fontos jogokat biztosítana az azonos nemű pároknak, figyelmen kívül hagyva, hogy ez ismét töblettjogokkal szolgál az aberráltaknak.

Az új miniszterelnököt ugyanakkor kritika is érte a mindennel elégedetlen LMBTQP csoportok részéről, amiért beszédében nem határolódott el a korábbi kormány “gyűlöletpolitikájától”.

Nem elég a házasság az aberráltaknak Lengyelországban – már a normalitáspárti embereket is büntetni akarják

A balliberális Donald Tuskot választotta meg kormányfőnek a lengyel parlament

Kanada: kislányokkal öltözhet együtt az aberrált férfi