Kanada: kislányokkal öltözhet együtt az aberrált férfi

Egy felmebeteg, biológiai férfi fiatal lányok ellen versenyzett kanadai úszóversenyeken, ami sokkot és dühöt okozott. A felháborodás azóta tovább fokozódott, miután nemrég kiderült, hogy ez az 50 éves biológiai férfi még a lányok öltözőjébe is bemehet. A szóban forgó úszó Nicholas J. Cepeda, aki “Melody Wiseheart” néven versenyez, az Orangeville Otters úszó klub tagja.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Egy 8 és 16 év közötti lányok számára rendezett, a Swimming Canada által jóváhagyott úszóversenyen a szülők szerint “Wiseheart” nem csak fiatal lányok ellen versenyzett, hanem a női öltözőben öltözött át, illetve cserélte le a fürdőruháját.

Az eset december 1-jén történt a Trojan Cupon, amelyet az East Bayfield Community Centre-ben rendeztek.

“A lányok rettegtek”

– mondta az egyik résztvevő gyermek szülője.

A szülők elmondták, hogy kénytelenek voltak törölközőket kitenni az öltözőben, hogy pajzsként szolgáljanak a lányaiknak. Így a lányok nyugodtan átöltözhettek anélkül, hogy Wiseheart meglátta volna őket.

“Ez az egész annyira összezavarja a gyerekeket”

– mondta az egyik szülő.

“Senki sem érzi jól magát. Mindenki elfogad minden embert, de az, hogy a gyerekeink ellen úsznak, és velük együtt vannak az öltözőben, nem helyénvaló”.

Az adatok szerint Nicholas Cepeda 2019 óta Melody Wiseheart néven versenyez lányokkal. Októberben került a címlapokra, amikor lányok ellen versenyzett a Richmond Hill Aquatic Centre őszi klasszikus versenyén. Cepeda az utolsó helyen végzett azon a versenyen.

“Fogalmunk sincs, hogy ez miért megengedett”

– mondta egy szülő.

“Tudjuk, hogy ez nem fair a lányokkal szemben, akik a sportágukban edzenek, és akik közül néhányan ösztöndíjban reménykednek”.

A Swim Ontario megvédte Nicholas Cepeda felvételét, és azt mondta:

“A Swimming Canadával együttműködve a Swim Ontario egy olyan szilárd irányelvek, eljárások és szabályok rendszerével rendelkezik, amely támogatja a tagklubokat abban, hogy olyan versenyélményt nyújtsanak, amely biztonságos, barátságos és befogadó minden résztvevő számára.”

A nyilatkozat hozzáteszi:

“A Swimming Canada és a Swim Ontario hisz abban, hogy az úszás mindenkié, és hogy minden alakú, méretű, nemű, hitű és hátterű embernek lehetőséget kell kapnia arra, hogy a legjobb képességei szerint ússzon, Azzal az elvárással, hogy regisztrálóink tisztelettel és méltósággal bánjanak egymással, és a sportkörnyezetünket mentesítsék a zaklatástól és a visszaélésektől. Ez magában foglalja azt is, hogy ne vegyük célba közösségünk tagjait az identitásukra vonatkozó feltételezések alapján”.

A Barrie-i rendőrséggel kapcsolatba léptek, miután egy magánszemély jelentette, hogy egy férfit látott belépni a lányok öltözőjébe; azonban úgy tűnik, hogy további vizsgálatot nem folytattak.

“A barriei rendőrség 2023. december 1-jén, pénteken 18:06-kor kapott egy hívást, amelyben bejelentést tettek egy nemkívánatos személyről a 80 Livingstone St. E. szám alatt. A rendőrséget később arról tájékoztatták, hogy az ügy magától megoldódott, és nem mentünk ki a helyszínre.”

– áll a rendőrségnek a Toronto Sunhoz eljuttatott közleményében.

Egy másik szülő a következőket mondta:

“Ez őrültség. Semmi sem áll össze. Sok mindent meg kell magyarázni.”

Ismét botrányt okoznak a transznemű sportolók, a biológiai nőknek nincs esélyük ellenük

Betelt a pohár a női sportolóknál: beperelték az államot “transznemű” versenytársaik miatt

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)