Jordániában lecsaptak a hatóságok az LMBTQP-aktivistákra

Oroszország után újabb állam mutatta meg, hogy nem tűrik meg a létrontó ideológiákat. Jordánia is példát mutat ebben a tekintetben. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A jordániai hatóságok az ország védelme érdekében, szisztematikusan vesznek célba LMBTQP-jogvédőket, és akadályozzák a deviánsok gyülekezéseit.

A HRW olyan eseteket dokumentált, amikor a jordániai Általános Hírszerzési Osztály és a Közbiztonsági Igazgatóság Megelőző Biztonsági Osztálya LMBTQP-aktivistákat hallgatott ki a munkájukkal kapcsolatban. Több aktivista a határozott lépéseknek köszönhetően arra kényszerült, hogy bezárja szervezetét, beszüntesse tevékenységét, vagy hogy elmeneküljön az országból. Kormányzati tisztviselők az interneten is felszólaltak a deviáns lobbit képviselő “aktivisták” ellen, a közösségi média felhasználói pedig aktivisták fotóit tettek közzé, az ellenük való fellépésre buzdító üzenetekkel.

A koordinált akciók következtében az LMBTQP-lobbi még inkább arra kényszerül, hogy titokban működjön. Volt olyan aktivista, aki azt mondta, a hírszerzés éveken át megfigyelte a szervezete tevékenységét és meghackelték a telefonját is. Letartóztatással fenyegették, bezáratták az LMBTQ emberek támogatásával foglalkozó szervezete bankszámláját és ő maga kénytelen volt a “párjával” külföldre menekülni.

Jordániában a megkérdezettek 95%-a nem tartja indokolhatónak a homoszexualitást és majdnem ugyanennyien nem szeretnének queer szomszédot. Akkor most hogy is van? Ilyenkor a hisztiző balliberálisok szerint a NÉP döntése alapján nem lehet jogszerű a deviánsokkal szembeni fellépés?

LMBTQP-propaganda mesére került rá a 18-as karika Oroszországban

Ékszerrel ábrázolták a férfit, tehát transznemű – Újabb történelemferdítés az LMBTQP-lobbi örömére

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)