Ékszerrel ábrázolták a férfit, tehát transznemű – Újabb történelemferdítés az LMBTQP-lobbi örömére

Egy 3000 éves kőlpot találtak a régészek Spanyolországban, az akotáson lévő férit pedig pénisszel, karddal és nyaklánccal ábrázolta az akkori művész. Az LMBTQP-lobbit kiszolgáló régészek azonnal elképesztő eszmefuttatásokba kezdtek, miszerint ez azt jelenti, hogy transznemű emberről van szó.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A Spanyolország délnyugati részén ásatásokat végző régészcsoport már azzal is megelégedett volna, ha csak simán talál egy újabb sztélét (egy fontos személyt ábrázoló faragványokkal díszített, temetkezési vagy emlékezeti célból készített kőlapot), de arra nem számítottak, hogy egy olyan kődarabot találnak, amely megkérdőjelezi az ókori nemi és társadalmi szerepeket – írja az LMBTQP-lobbista Pinkdex.

A Cañaveral de León nevű településen, a 3000 éves Las Capellanías temetkezési komplexumban zajló ásatás során feltárt sztélén egy olyan emberi alak látható, amelynek nemcsak arcvonásai, kezei és lábai ismerhetők fel, hanem fejdísszel, nyaklánccal, két karddal és egy férfi nemi szervvel is ellátták készítői, ami önmagában még semmi rendkívülit nem jelentene, de a modernek hajlamosak belelátni mindenbe a homoszexualitást, hogy igazolják devianciáikat.

A korabeli ábrázolások alapján a régészek eddig úgy tartották, hogy a fejdísz vagy a nyaklánc kifejezetten női alakokon jelent meg, míg a fegyverek (például a kardok) ábrázolását kizárólag férfiak emlékezetére vésték fel a sztélékre. Ez természetesen semmit nem bizonyít, hiszen azt is tudjuk, hogy az ékszerviselés a férfiakra és a nőkre is jellemző volt a múltban is.

Az északkelet-angliai Durhami Egyetem és a dél-spanyol Sevillai Egyetem kutatóiból álló csoport kényszeresen erőszakolja rá a létrontást a történelemre és a felfedezés nyomán úgy gondolja, hogy

a társadalmi szerepek között nagyobb lehetett az átjárás, és azok nem korlátozódtak egy adott nemre.

Természetesen nem mondhatjuk, hogy biztosan nem voltak homoszexuálisok a régmúltban, de hogy nem hirdették és nem lobbiztak abnormalitásukkal, az teljességgel egyértelmű, tehát elég valószínűtlen, hogy az ábrázoláson is egy deviáns látható.

Mi Magunk: Hova vezet a digitális állampolgárság?

Oroszország betiltotta az LMBTQP-mozgalmat!

(Pinkdex – Szent Korona Rádió)