Müzlis dobozon érzékenyítenek az Egyesült Államokban

A Kellogg Company egy digitális könyvtárat kínál a müzli dobozán, amely a gyerekek megrontására szolgáló olvasmányokat tartalmazza, ezzel terjesztve nekik az LMBTQP-propagandát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A boltok polcain a müzli alapvetően két csoportot céloz meg: a gyerekeket és a fitt tudatos életmódot követő felnőtteket. Főként az előbbi csoportot megnyerve a gyártók vagy játékot rejtenek a gabonapehely dobozaiba, vagy színes grafikákkal teszik azt csalogatóvá.

Észak-Amerika egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata a Kellogg Company egy új húzással rukkolt elő: az egyik legnépszerűbb termékük, – amely célcsoportját gyerekek képezik – dobozára egy ingyenes digitális könyvtár elérését adták meg. A könyvtár tartalmát olyan olvasmányok képezik, amelyek a” méltányosság, sokszínűség és befogadás témaköreit tanítják”.

A doboz egyik címkéjén található a leírás a digitális tartalomról. Azt írják, hogy azok “számos témát érintenek, többek között a kedvességet, a nemek közötti egyenlőséget és a különböző képességeket, hogy jobban megértsük osztálytársainkat, barátainkat és szomszédainkat, valamint azt a színes világot, amelyben mindannyian élünk”.

Kezdhetünk hozzászokni: folytatódik a tanárok LMBTQP érzékenyítése uniós támogatásból

Kisgyerekek érzékenyítésére hoztak létre egy Pride klubbot Los Angelesben

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)