Megtámadták a holland jobboldali politikust– kórházba kellett szállítani (+VIDEÓ)

Thierry Baudet, a Fórum a Demokráciáért párt vezetőjét ismét megtámadták egy rendezvényen – erősítette meg a párt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Thierry Baudet személye néhányaknak már ismert lehet, ő a bizonyítéka annak, hogy még a dekadens nyugaton is lehet nemzeti alapokon politizálni. Ez azonban arrafelé közel sem veszélytelen, hiszen a “fejlett”, “demokratikus” társadalmakban a becsületes és tisztességes nacionalista politikusok élete minden nap veszélyben forog. Őket a törvény sem védi meg.

Ezt bizonyítja Baudet esete is, akit már korábban is ért támadás. Alig egy hónapja egy egyetemi előadás előtt például esernyővel vágták fejbe. Enyhe agyrázkódást szenvedett, és ideiglenesen fel kellett függessze kampányát. Akkor a támadó egy 30 éves ukrán férfi volt.

Ezúttal egy Groningenben, Hollandiában, a kampány során egy kávézóban környékezte meg egy ismeretlen, aki a szimpatizánsának álcázta magát, majd Baudet egy óvatlan pillanatában egy sörösüveggel ütlegelni kezdte – igazi bátor jellem, ahogyan ezt a fajtájuktól már megszokhattuk.

A támadást követően a politikus fejsérülést szenvedett, és kórházba kellett szállítani. Sérülésének súlyosságáról egyelőre nincs információnk.

A groningeni rendőrség szóvivője egyelőre nem tudott felvilágosítást adni a történtekről, de azt állítja, hogy a nyomozás folyamatban van.

Migránsok vertek meg egy fiút Hollandiában

Machetével támadtak…. – Újabb brutális antifa támadások Németországban

(Magyar Jelen nyomén Szent Korona Rádió)