A svéd hatóságok szivárogtatnak az embercsempész bűnbandák vezetőinek

A Svédországba beözönlő migránsok és a 200 működő embercsempész banda jelentős veszélyeket jelent a közbiztonságra, amit a növekvő bűnelkövetési ráták is jól mutatnak. Nagyban megkönnyíti azonban az aljas gonosztevők dolgát, hogy már az igazságszolgáltatás kötelékein belülről is szivárogtatják nekik az információkat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az elmúlt év szeptemberében megalakult stockholmi kabinet egyik fő vállalása az volt, hogy térdre kényszerítik a migrációs hátterű bűnözői csoportokat. Ezekből a rendőrség közlése szerint mintegy 200 működik Svédország szerte 30 ezer bűnözővel.

Az elmúlt bő egy évben ez nem történt meg, nemhogy csökkent volna, hanem emelkedett az erőszakos bűncselekmények száma.

Szeptember kirívóan fekete volt, rengeteg lövöldözéssel és robbantással, gyilkossággal.

Ezen a hétvégén is több ilyen történt.

Az már korábban is nyilvánvalóvá vált, hogy ezek a szervezett bűnözői csoportok beépültek a helyi politikai életbe, illetve a gazdaságba, most már az is látszik, hogy az igazságszolgáltatásban is jelen vannak. Pénteken Stockholm északi agglomerációjában vádat emeltek egy bírósági dolgozó ellen. A külföldi származású 32 éves nő a vád szerint titkos adatokat szolgáltatott ki egy adott bűnözői csoportnak. Ez úgy derült ki, hogy a hatóságoknak szemet szúrt, hogy ezek a bűnözők mindig egy lépéssel előttük járnak, valahonnan belsős információra tehettek szert.

Embercsempészek közötti folyamatos háborúkról és terrorveszélyről számolnak be a titkosszolgálatok a déli határon

93 éves asszonyt erőszakolt egy pakisztáni migráns Németországban

(HírTV – Szent Korona Rádió)