93 éves asszonyt erőszakolt egy pakisztáni migráns Németországban

Egy 93 éves német nő még Valentin-napon súlyos szexuális támadás áldozatává vált – derült ki -, amikor egy migráns betört a lakásába és erőszakot követett el rajta. A vádlott, akit korábban már elítéltek nemi erőszak miatt, most életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az idei Valentin-napon olyan borzalmakat kellett átélnie egy 93 éves nőnek, amilyet a legtöbben csak a rémálmaikban tudnak elképzelni. Február 14-én a 49 éves migráns férfi becsöngetett idős szomszédjához, benyomult a lakásba, levetette magát a kanapéra, majd engedély nélkül rágyújtott egy cigire.

A zwickaui ügyészség meggyőződése szerint a férfi ezt követően levette a nadrágját, majd rátámadt védtelen áldozatára. Az idős nő testén az orvosok később több harapásnyomot is találtak, illetve megállapították, hogy az erőszak közben több csontja is eltörött. Az eszméletlen állapotban fekvő nyugdíjasra több órával később a fia talált rá, aki azonnal értesítette a hatóságokat. A vádiratban az is szerepel, hogy az elkövető magával vitt kb. 80 ezer forintnak megfelelő eurót, illetve az áldozat nadrágját is.

A sokkos állapotban lévő idős nő a kórházban csak azt tudta hajtogatni, hogy a férfi miként rontott be a lakásába. A nőnek többhetes kórházi ellátásra volt szüksége, a sok fekvés azonban közrejátszott abban, hogy tüdőgyulladást kapott, amelynek következtében áprilisban elhunyt. Az ügyészség azt állítja, hogy végül is közvetetten, de az idős nő a nemi erőszak következményeibe halt bele.

Később megállapították, hogy az áldozat lakásában talált cigicsikk a pakisztáni migránsé volt. A német sajtóban megjelent információk szerint a bevándorló 1998-ban érkezett Németországba, és az elmúlt 25 évben egy percet sem dolgozott, segélyekből tartotta el magát. A vádlottat 2012-ben egyszer már elítélték nemi erőszak miatt, akkor öt évet töltött a rácsok mögött. Szakértők szerint ha ismét bűnösnek találják, akkor életfogytiglani szabadságvesztéssel kell számolnia a migránsnak.

Őrjöngő afrikai férfi Pécs utcáin (+VIDEÓ)

Szír bűnöző: 245 autó ablakát törte be, kirabolt és halálosan megfenyegetett egy 84 éves nőt, mégsem kapott börtönt

(Magyar Hírlap nyomán Szent Korona Rádió)