Megint sátánisták indítottak iskolai szakkört a „tudomány” és a „tolerancia” nevében

Illinois állam után Connecticutban is beférkőznek az általános iskolákba a sátánisták! Alább olvashatóak pont azok a jelmondatok, amiket a legvadabb liberálisok szoktak hangoztatni, csakhogy jelen esetben azok egyenesen a Sátánista Egyház szóvivője szájából származnak. Ugyanis az empátia és a tolerancia terjesztésével legitimálják, hogy általános iskolákban tartsanak sátánista foglalkozásokat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Aggodalmak merültek fel egy új, iskolán kívüli klubbal kapcsolatban a Connecticut állambéli Lebanon városában. A „Sátán Klub” a jövő hónaptól az általános iskolában fog foglalkozást tartani, és ez felkeltette a szülők figyelmét. A szervezők persze próbálják elmismásolni, közölték, hogy „ez nem az, amire gondolnak.”

„Egyszerűen csak sokan vannak, akik nem akarják hallani, hogy miről is van szó. Nem akarják hallani, hogy miben hiszünk

– mondta June Everett. Everett a „templom” iskola utáni programjának kampányigazgatója. Azt mondta, hogy a Sátánt irodalmi alaknak tekintik.

„Úgy tekintünk a Sátánra, mint a végső lázadó szimbólumára, aki szembeszáll a zsarnoki hatalommal

– mondta. Everett hozzátette, hogy a klubot egy szülő kérte, és a héten megkapták a kerületi engedélyt a működésre. Szerinte

a gyerekek olyan tevékenységeket fognak végezni, amelyek a tudományra és a racionalizálásra összpontosítanak, miközben empátiát és toleranciát építenek minden élőlény iránt, és szeretné visszaszorítani a tévhiteket.

Ez a joguk egy 2001-es legfelsőbb bírósági döntésnek köszönhető, amely lehetővé tette egy evangéliumi keresztény csoport, a Good News Club számára, hogy órák után is használhassa az iskola épületeit.

Sorozatos vallásgyalázás és sátánista támadások Ausztriában és Németországban

“Egy idegen hatalom irányított és parancsolt nekem, a sötétség hatalma…” – A modern világi zenéről

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)