Sátánista foglalkozást tartanak egy Illinois állambeli általános iskola alsós diákjainak

A Sátán Temploma nevű sátánista szervezet kapott engedélyt rá, hogy okkultizmusra és Istenellenességre neveljék a gyermekeket egy illinoisi állami iskolában. Az engedélyt, azért kapták meg, mert az egyre nagyobb mértékben hanyatló nyugaton ellenkező esetben óriási bírságot szabhattak volna ki az oktatási intézményre az “egyenlőség megsértése miatt”. Felettébb felháborító, hogy ismét az egyenlőség pajzsa mögé bújva próbálják megrontani gyermekeinket a modern világ legnagyobb gonosztevői.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A szülők felháborodtak azon, hogy a tankerület olyan délutáni foglalkozást engedélyezett, amelyet a Sátán Temploma nevű sátánista szervezet tart. Elsőstől ötödik osztályos gyerekeket várnak a délután programokra. A tankerület semmit sem tehet, hiszen az egyenlőség jegyében engedélyeznie kell a klub működését.

Nagy port kavart az egyesült államokbeli Illinoisban a Sátán Temploma nevű sátánista csoport szórólapja, amit egy általános iskolában terjesztett. A hirdetésben egy tanítás utáni klubot ajánlanak azoknak a szülőknek és gyerekeknek, akik nem szeretnének keresztény vallású délutáni programokon részt venni.

A programokat közvetlenül tanítás után, az iskola területén fogják tartani. A foglalkozásokra elsőstől ötödik osztályos gyerekeket várnak, de akár szülők is részt vehetnek a délutáni eseményeken. A szervezet szerint a klub azért is előnyös választás, mert a foglalkozásokon nincs hittérítés. A szórólapokból kiderül, hogy az oktatásba játékokat és projekteket építenek.

„Minden foglalkozás egységes tantervre épül, amely a tudományos, racionalista, nem babonás világnézetet hangsúlyozza”

– olvasható a sátánista csoport honlapján.

A tankerület arról tájékoztatta a szülőket, hogy a törvények lehetővé teszik az ilyen programok szervezését. Az állami iskolák nem utasíthatják el a vallási programokat, így helyet kell biztosítani a sátánista aktivisták foglalkozásának.

„Ha az iskola elutasítja a szervezet kérelmét, akkor diszkrimináció miatt eljárást indíthatnak a tankerület ellen. A pert pedig biztosan nem nyernénk meg, így valószínűleg több ezer dollárnyi büntetést szabnának ki, amit az iskola tanáraitól és a személyzettől kellene elvenni”

– olvasható a tankerület közleményében.

A Sátán Temploma – amely gyakran az abortusz mellett is kampányol – azt állítja, hogy nem a sátánimádatot kívánja népszerűsíteni. A tagok bevallása szerint nem hisznek a természetfelettiben, a weboldalukat és a szórólapjaikat mégis szarvak és sátánista jelek borítják. Sőt, a bálványuk egy Badhomet-szobor, amelyen szarvak, pata, szárnyak, és szakáll látható. A lény mögött egy fordított pentagram kapott helyett, az oldalán pedig két kisgyerek látható, amint felnéznek a lényre.

Médiavadász: Pécsi Pride – Meleg büszkeség vagy vallásellenes provokáció? (videó)

Megtiltották a transz sportolóknak a nőkkel való versenyzését Dél-Dakotában

(Vasárnap.hu – Szent Korona Rádió)