Chipet akar tenni az emberek agyába Elon Musk

Elon Musk újabb lépést tett a robotemberek kifejlesztése felé. Az önmagát Istennek képzelő milliárdos nyilvánvalóan a haláltól való félelem okán, annak kikerülése érdekében próbálja az emberi mivoltot a robotizáltsággal megfertőzni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Neuralink, az agyba beültethető számítógépes interfészeket fejlesztő cég álláshirdetést adott fel, amelyből kiderül, hogy olyan szakembert keresnek, aki az emberi kísérleteket fogja felügyelni és irányítani – hívta fel rá a figyelmet a Bloomberg.

A cég már állatokon kísérletezett, a következő lépés pedig a klinikai, emberi kísérletek lesznek.

Még idén elvégeznék az első beültetéseket. Az agyba ültetett műszer orvosi feladatokat látna el, javíthatná a memóriát, de az új készségek elsajátítása mellett az emberi identitást is rombolni kezdené és a robotemberek világát teremtené meg.

Ahhoz, hogy elkezdhessék, túl kell jutnia az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal (CDC) úgynevezett megvalósíthatósági tesztjén. Ez azt jelenti, hogy azt vizsgálják meg, miszerint a műszer valós klinikai változásokat ér-e el elfogadható áron, valamint azt, hogy valóban biztonságos és hatásos-e a vizsgált implantátum.

A Neuralinket Elon Musk 2017-ben alapította, a mesterséges intelligenciával és az ember-számítógép kapcsolatokkal foglalkozik. A cég célja, hogy közvetlen kapcsolatot építsen az emberi agy és a számítógépek között.

Személyazonosságokat vásárolna egy orosz cég, hogy emberi robotokat gyártson

Elmebeteg modern világ, Elon Musk gyerekének neve: X Æ A-12 MUSK

(Index – Szent Korona Rádió)