Angliában teljesen rendben van, ha általános iskolásokat szexuálisan zaklatsz

Egy férfi megúszta a börtönt, miután rajtakapták, hogy egy általános iskola játszóterén játszó gyerekek előtt szexuális cselekményt követett el.

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Alemshah Amin idén júniusban két napon keresztül több órán át lófrált a Newcastle-i Fenhamben található Sacred Heart Általános Iskola előtt, és az egyik alkalommal szexuálisan érintkezett egy gyermekkel. Mindkét alkalommal addig maradt, amíg a személyzet el nem kapta.

Letartóztatásakor azt állította, hogy csak a mosdóba ment, annak ellenére, hogy egy perc alatt haza tudott volna sétálni.

Anne Richardson ügyész elmondta a Newcastle-i koronabíróságnak:

“Két alkalommal több órán keresztül az iskola közelében lézengett, a területet körülvevő bokrokban rejtőzött, és maszturbált, miközben az iskola udvarára nézett, amikor a gyerekek játszottak.”

Mindkét alkalommal ott maradt, amíg a személyzet tetten nem érte.

“A második alkalommal letartóztatták, és a rendőrség kihallgatta.”

Miss Richardson azt mondta:

“Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy az otthoni címe alig egy perc sétára van tőle, rövid időn belül elkapták, mert kétségbeesetten ki akart menni a mosdóba. Ezután megrázta a péniszét, hogy megtisztítsa, és mivel az megfájdult, a fájdalmat úgy enyhítette, hogy még jobban megrázta a kezével”.

A 27 éves Amin, aki a Newcastle-i Fenhamben, a Lotus Place-en lakik, bűnösnek vallotta magát a közszeméremsértés bűncselekményében. Az előzetes letartóztatásban töltött idő miatt 18 hónapos, rehabilitációval járó közérdekű eltiltást kapott. Emellett öt évig a szexuális bűnözők nyilvántartásba kell kerülnie, és ugyanennyi időre a szexuális károkozás megelőzésére vonatkozó végzéssel kell számolnia, amely megtiltja neki, hogy 18 év alattiak számára fenntartott iskolák vagy oktatási intézmények előtt várakozzon.

Richard Wright KC bíró elmondta neki:

“Ön bűnösnek vallotta magát a közerkölcs megsértésének súlyos bűncselekményében. Ezek a bűncselekmények azzal kapcsolatosak, hogy Ön a Sacred Heart Általános Iskola előtt maszturbált a nyilvánosság előtt ebben a városban.

Hét évet kapott az a pedofil férfi, aki kiskorától kezdve zaklatja tőle sokkal fiatalabb féltestvérét

Nyomkövetővel a lábán próbálta megrendezni saját halálát a kretén pedofil bűnöző

(Sunderland Global Media nyomán Szent Korona Rádió)