Nyomkövetővel a lábán próbálta megrendezni saját halálát a kretén pedofil bűnöző

Gyermekeket erőszakolt az undorítő bűnöző, majd amikor meg kellett volna jelennie a tárgyalásán, megpróbálta eljátszani a saját halálát. A degenerált deviáns amerikai annyira buta, hogy nyomkövetővel a lábán próbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy meghalt, majd egy rendszám nélküli motorral közlekedett Louisianaban, amivel szerencsére le is bukott.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A fia jelentette be a rendőrségen a 41 éves Melvin Phillip Emde eltűnését augusztus 7-én, Louisianaban. A fiú azt mondta, kajakoztak a Mississippin amikor a pedofil apja a vízbe esett és elmerült.

Amikor a rendőrök ellenőrizték az eltűnt férfi adatait, rögtön felfigyeltek rá, hogy Emde-nek hamarosan bíróság elé kellene állnia Észak-Karolinában egy gyerek megerőszakolása és kiskorúak ellen elkövetett szeméremsértés vádjával.

A rendőrök gyanították, hogy a pedofil bűnöző meg akarja rendezni a saját halálát, de mindent megtettek azért, hogy elhitessék vele, sikerülhet a terve. Drónokkal és kutyákkal keresték Emde holttestét azon a környéken, ahol a fia szerint elmerült és közösségi médiában is bejegyzéseket közöltek a férfi eltűnéséről.

Emde csak egyetlen dologról feledkezett meg. Arról, hogy abban az időpontban, amikor a fia állítása szerint eltűnt, még a bokáján volt a nyomkövető, amit azért kellett viselnie, hogy óvadék ellenében szabadlábon lehessen a tárgyalásáig. A nyomkövető adatai szerint a bűnöző nem a Mississippi folyón volt, amikor állítólag elmerült, hanem egy Walmart áruházban, ahol, mint kiderült, két eldobható, feltöltőkártyás mobiltelefont vett.

A nyomozók úgy gondolták, a telefonok adatai alapján elfoghatják a deviánst, ám ő csak az egyik készüléket használta, azt is csak egy rövid időre. Már-már úgy tűnt mégis sikerül meglépnie, amikor elkövetett még egy súlyos hibát.

Szeptember 17-én egy georgiai rendőr meg akart állítani egy motorost, aki rendszám nélküli járművel közlekedett. A motoros elhajtott, de hamarosan balesetet szenvedett, ami után gyalog próbált tovább menekülni. Miután elfogták, hamis adatokat adott meg, de az ujjlenyomatai ellenőrzése során kiderült, hogy Melvin Emde akadt horogra.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

A szülők figyelmeztettek a veszélyes pedofilra – Őket vették elő, majd a degenerált lecsapott

Letartóztattak egy, az állami szerveknél dolgozó pedofilt

(24.hu – Szent Korona Rádió)