Hét évet kapott az a pedofil férfi, aki kiskorától kezdve zaklatja tőle sokkal fiatalabb féltestvérét

Többször is molesztálta és megerőszakolta fiatalabb féltestvérét egy férfi, akit most a Győri Ítélőtábla hét év börtönre valamint hét év közügyektől való eltiltásra ítélt. Az LMBTQP-lobbi az ilyen szörnyetegek mellett áll ki egyre gyakrabban, annak ellenére, hogy milyen sok fiatalnak teszik tönkre örökre az életét az erőszakokkal.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kilenc évre emelte másodfokon a Győri Ítélőtábla annak a férfinak a büntetését, aki már kiskorúként is éveken keresztül molesztálta a féltestvérét. Az ügyészség közleménye szerint a férfi még gyerekként 2009 és 2012 között szexuálisan molesztálta óvodáskorú féltestvérét. Mivel gyerekkorú volt, ezért nem büntethető.

Viszont 2016-ban és 2017-ben is megtette, ekkor már fiatalkorúként.

Pannonhalmi házukban, amikor a szülők aludtak, megerőszakolta a kislányt, majd 2018-ban az akkor még mindig csak 13 éves kislányt ismét megerőszakolta.

A gyermek a szüleire nem számíthatott az ügyészség szerint, nem mondta el nekik a történteket, 2021 januárjáig nem mert segítséget kérni senkitől.

A Győri Törvényszék első fokon hét év börtönre ítélte, hét évre emellett a közügyektől, véglegesen pedig minden olyan foglalkozástól eltiltotta, ahol 18 év alattiakkal kapcsolatba kerülhetett volna. Az ítélet ellen az ügyészség és a férfi is fellebbezett, azonban az Ítélőtábla csütörtöki ítélete csak meghosszabbította a büntetést.

A szülők figyelmeztettek a veszélyes pedofilra – Őket vették elő, majd a degenerált lecsapott

Gyermekpornográfia és kábítószer birtoklás miatt ítélték el a 2003 óta Magyarországon élő szudáni migránst

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)