Nemzetközi körözést adott ki Moszkva a gyalázatos Pussy Riot egyik tagja ellen

Oroszország nemzetkozi körözési listára tette a vallásgyalázó, felforgató és deviáns együttes, a Pussy Riot egyik tagját, amiért az hamis információkkal izgatta és vezette félre a lakosságot az orosz fegyveres erőkről. Az együttes neve a templomok meggyalázása, és a normalitásellenes hányingerkeltő akciói miatt lehet ismerős.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A hírügynökség a fővárosi Bászmánnij bíróság egyik forrását idézve azt írta, hogy a 27 éves Ljudmila Stejn őrizetbe kerül, amint belép Oroszországba. Hogy milyen, a fegyveres erőkről szóló konkrét információk terjesztésével vádolják, arról nem esett szó a közleményben.

A Pussy Riot feminista ellenzéki csoportot 2012 februárjában ismerte meg a szélesebb nyilvánosság, amikor a moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyházban egy “zenés punk ima” kretében “könyörögtek” a később márciusban újra elnökké választott Vlagyimir Putyin elűzéséért, azonban nyilván ennek az akciónak is csak a felforgatás volt a célja.

Videó a vallásgyalázó akcióról:

A formációt nyugaton rendre elismerő szavakkal illetik, mert megkérdőjelezik az orosz vezetést, valójában

a csoport szándékosan próbált tiszteletlenül viselkedni az orosz kultúrával, erkölcsiséggel és ortodoxiával szemben.

Stejnt (aki korábban egy moszkvai kerület önkormányzati képviselője is volt) többször őrizetbe vette már az orosz rendőrség, mert szándékosan provokáló gyűléseken vett részt. Az egyik ilyen letartóztatás során, 2021 decemberében a Pussy Riot egy másik tagjával, Marija Aljohinával együtt éhségsztrájkba kezdett.

Marija Aljohina és Ljudmila Stejn. A feminista felforgató együttes tagjai csak deviánsan, tudnak viselkedni, kényszeresen provokálva a normális embereket.

A moszkvai Preobrazsenszkij bíróság két évvel ezelőtt egy év szabadságvesztésre ítélte a nőt, amiért a 2021 januárjában Moszkvában tartott engedély nélküli tüntetésen megsértette az egészségügyi előírásokat is. Megtiltották neki, hogy este tíz és reggel hat óra között elhagyja lakóhelyét, továbbá hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa állandó tartózkodási helyét.

Stejn azóta megszökött a házi őrizetből és az országból is elmenekült. Elmondása szerint úgy tudott megszökni, hogy átöltözött egy ételkiszállító egyenruhájába. Instagram-fiókján egy fotót tett közzé a lábáról levágott nyomkövető bilincsről.

A rendőrség leállította az LMBTQP-propaganda károsultjairól szóló film vetítését, miután azt deviánsok zavarták meg

Németország elesett? -katolikus papok osztottak áldást homoszexuális pároknak Kölnben

Pornográf tartalmú képeket állítottak ki egy nürnbergi protestáns templomban

(24.hu – Szent Korona Rádió)