Holokauszt megemlékezés és zsidó temető takarítás – Így működik a cionista lobbi az általános iskolában

Habár a magyar törvények tiltják a tanórán történő politizálást és ideológiai nevelést, gyakran hallani olyan baloldali  tanárokról, akik ezt megteszik, például erőltetik a tanulóiknak a részvételt baloldalhoz köthető diáktüntetéseken. Egyes tanárok azonban egyenesen lobbikérdéseket visznek be, például a cionizmus iránt érzékenyítik őket, vagy az LMBTQP-t mutatják be számukra. Most az előbbiből mutatunk egy esetet…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy olvasónk küldte az alábbi fotót, melyen egy történelemtanár nyíltan vállalja, hogy megemlékezést tartott az izraeli konfliktusról, kizárólag  a zsidó halottakról megemlékezve, ezzel ráerőltetve a diákokra a saját oldalválasztását. Ha már ilyen elfogadó, akkor miért nem mindkét oldal áldozataira tartotta a megemlékezést?!

A tanár nem más, mint Várnainé Balogh Beáta, a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola történelemtanára. Igaz már nem sokáig, mert a státusztörvény miatt információink szerint hamarosan otthagyja a tanári pályát.

Így hát kicsit körbenéztünk a nyilvános Facebook oldalán, ahonnan megtudhatjuk, hogy a zsidó Haver Alapítvány nagykövete. Rendszeresen szervez holokauszt megemlékezéseket (évente többet is, hiszen minden hétre jut valamilyen emléknap…),  de rendszeresen takarítják a diákjaival a helyi zsidó temetőt is. Viszont a magyar történelem dicső pillanatairól és a világháborús katonahősökről valahogy mindig megfeledkezik, pedig országszerte – Szombathelyen is – találni elhagyatott magyar katonasírokat a köztemetőkben.

Nemrég az aknamunkájáért el is nyerte a jutalmát, hiszen a Történelemtanárok Egyletétől meg is kapta a kitüntetését, kiemelve a Centropa Alapítvány (zsidó alapítvány- szerk.) és a Haver Informális Zsidó Oktatási Alapítványnál végzett tevékenységét.

Sajnálatos, hogy ilyen kártékony alakok taníthatnak a magyar közoktatásban, akik a társadalom számára észrevétlenül mossák a felső tagozatos gyerekek agyát, például a cionizmussal, ahelyett, hogy a valódi keresztény értékrendet és hazafiságot mutatnák be. Ha van valami pozitív hozadéka a státusztörvénynek, akkor az mindenképpen az, hogy a hasonló hazátlan liberálisok eltűnnek a magyar fiatalság közeléből. És mielőtt valaki felháborodna, hogy kipécéztünk egy vidéki tanárnőt: 1. az iskolákban dől el Magyarország jövője, tudják ezt ők is jól, ezért próbálja mindenféle idegen lobbi a gyerekeinket megfertőzni 2. aki nyilatkozgat, közszereplést vállal, az ne csodálkozzon rajta, ha cikket írnak róla.

Teljesen nyugodt szívvel emlékezik meg egyébként Szenes Hannáról, aki nem volt más, mint egy Haganás terrorista. A Hagana egy cionista fegyveres szervezet volt, mely oroszlánrészt vállalt Palesztina megszállásában, még a ’30-as években. A háború alatt Szenes csatlakozott a jugoszláv partizánokhoz, így nyíltan fegyvert fogott a hazája ellen. Ezért meg is kapta a méltó jutalmát, kivégezték. Itt felmerülhetne a kérdés, hogyha a kedves tanárnő megemlékezést szervez a zsidó áldozatok emlékére és valószínűleg terroristának tartja a palesztinokat, akkor hogy fér bele megemlékezni egy magyarellenes, hazaáruló terroristáról? Ez a kérdés azonban fel sem merül, hiszen a propaganda mindent elnyom.

 

Ehhez már inkább nem is fűzünk semmit…

 

Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

(Szent Korona Rádió)