Vadai Ágnes szerint veszélyesebb a palesztin szabadságért harcoló Hamász, mint az ártatlanokat verő drogos antifa

Kilenc nappal ezelőtt a Hamász nagyszabású szabadságharcot indított Izrael ellen, ami után a “civilizált világ” összes pártja, a liberális globalista baloldaltól a “jobbig” egyesült, kiegészítve pár álradikális „nemzeti” párttal, és egy hatalmas filoszemita nagykoalíciót alkotottak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A nagykoalíció oldalai most egymással versengve igyekeznek bizonygatni, ők a nagyobb Izrael-pártiak. Hazánkban ebben a globalista oldalnak nincs könnyű dolga, hiszen a Fidesz még európai szinten is kimagaslik a filoszemita jobboldal pártjai közül.

Valószínűleg ebből fakadt most Vadai Ágnes kétségbeesett lépése, aki korábban az izraeli támadásokon éppen úgy elmulasztott felháborodni, mint most, mikor a zsidó állam brutális megtorlóhadjáratot indított a Gázai övezetben. De az sem érintette meg túlságosan, mikor februárban külföldről importált antifasiszta terroristák vertek magyar embereket Budapesten, fényes nappal. Nemzetközi hálózatról beszélünk, mely szoros kapcsolatot ápol a törökországi, nyíltan kommunista Kurd Munkáspárttal, melyet még az Európai Unió is terrorszervezetként tart nyilván. Ennek ellenére a Fidesz a Demokratikus Koalícióval (és csatlósaival) nagykoalícióban szavazta le a Mi Hazánk javaslatát, miszerint az Antifát nyilvánítsák terrorszervezetnek. Fontos kérdésben ismét összekacsintott Orbán és Gyurcsány. Akkor Vadai sem volt felháborodva.

Mindezek fényében kifejezetten nevetséges és képmutató, hogy a DK képviselője kezdeményezi a Hamász terrorszervezetté deklarálását. A zsidók elleni támadás jobban foglalkoztatja, mint akár a magyarverések, akár a Gázai övezetben elkövetett gyilkosságok. (Pedig februárban, Budapesten is csak a szerencsén, illetve a drogos támadók testi erejének hiányán múlt, hogy nem történt tragédia.) Ezt bizonyítja az is, hogy a hozzáfűzött megjegyzések között is kínosan hiányzik Izrael elítélése, amiért civileket mészárol. Vannak, akikre más szabályok vonatkoznak, úgy látszik…

A származása miatt nem adnák át a díját a palesztin írónőnek

Izrael érdekeit szolgálja a Fidesz – Betiltották a palesztinokkal szolidaritást vállaló tüntetéseket

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)