Izrael érdekeit szolgálja a Fidesz – Betiltották a palesztinokkal szolidaritást vállaló tüntetéseket

Betiltottak mindennemű palesztinok melletti kiállást hazánkban! Innentől fogva csak a cionista Izrael mellett lehet szolidaritáspárti tüntetéseket tartani…

KÖVESSÉTEK TELEGRAM CSATORNÁNKAT,
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Péntekre a világ számos országában, így hazánkban is palesztinpárti tüntetést hirdettek meg, Orbán Viktor azonban pénteki rádióinterjújában azt mondta:

„Magyarországon nem lehet terrorpárti tüntetéseket szervezni”.

A miniszterelnök nem sokkal később az X-en (a korábbi Twitteren) is posztol erről, egy angol nyelvű bejegyzés formájában.

Majd megérkezett a BRFK közleménye is, mely szerint a rendőrség megtiltotta a Külgazdasági és Külügyminisztérium épülete elé szervezett pénteki „gyűlés” megtartását.

És akkor ezzel ennyit a szólásszabadságról, demokráciáról.  Egyértelművé vált az is, hogy most a Fidesz a Likud testvérpártjaként kimutatja foga fehérjét és egyértelmű, hogy a zsidó világuralmi törekvéseket (judeokrácia) támogatja.

Az pedig nagyon aljas húzás, hogy a migrációval mossák össze a gázai-palesztin ügyet, miközben pont azért van migráció, mert az USA-Izrael tengely az egész Közel-Keletet az elmúlt évtizedben porig bombázta, stabil államokat szétverve. A palesztinok is akkor fognak megindulni Európába, ha nem lesz hol lakniuk. Az is csoda, hogy ilyen terror mellett kitartanak.

Ha valóban a keresztényellenesség ellen állna ki a “magyar” kormány, akkor Izraelt kellene elítélniük, mert a keresztényeket is elnyomják Izraelben. Az iszlám-keresztény együttélés virágzóbb (pl. Libanonban, Törökországban vagy épp Gázában), mint a cionisták által megszállt területeken.

Erdogan kellemetlen kérdéseket vetett fel az Izraellel kialakult helyzetről

Izraelt etnikai tisztogatással hozták létre – zsidó tábornok fia mondja el az igazat

A Moszad volt vezetője is beismerte, hogy Izraelben faji megkülönböztetést alkalmaznak a palesztinokkal szemben

(Magyar Jelen nyomán kommentárral ellátva Szent Korona Rádió)