Palesztinok mellett kiálló zsidó újságíróra támadtak az izraeliek

Az ortodox zsidók Izrael kérdését árnyaltabban látják, mint az Izrael létét megkérdőjelezőkre azonnal antiszemita bélyeget sütő mainstream média. Szóval az alábbi eset biztosan nem nagydobra verve lesz tálalva. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Egy prominens ultraortodox izraeli újságírónak rejtőzködnie kellett, miután otthonát megtámadta a cionista izraeli csőcselék, akik a gázai bombázások alatt álló palesztinokkal való szolidaritásának kifejezése miatt fajtársuk ellen fordultak. 

A cionista izraeliek tömege körülvette Israel Frey otthonát fáklyákkal a kezükben szombat este, és megölésével fenyegetőztek.

Frey, aki a Middle East Eye közreműködője, nyíltan bírálta az izraeli politikát a Gázai övezetben, ahol 10 nap alatt több mint 2750 palesztint öltek meg légicsapásokban, és még a kaddis zsidó gyászoló imáját is elmondta a gázai nőkért és gyerekekért.

A meggyilkoltak közül több mint 724 gyermek és több mint 458 nő.

A tömeg többször kiáltotta, hogy „áruló”, és azt mondták a szomszédoknak, – Tel-Aviv ultraortodox külvárosában, Bnei Brakban, – hogy ne fogadjanak be „gyilkost” az épületükbe, ahogyan egy világi embert sem.

Robert C. Castel szerint Izraelnek a teljes palesztin néppel le kell számolnia

Tucker Carlson kifejtette negatív véleményét az Izrael-párti republikánusokról – Megbomolhat a párt egységes álláspontja?

(Middle East Eye nyomán Szent Korona Rádió)