A Bud Light transz arca lett az év nője

Idén egy brit magazin annak a férfinak ítélte az év nője “kitüntetést” aki miatt a Bud Light sörgyár óriásit bukott.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A transznemű holland és portugál „szépségkirálynők” után az Attitude brit LMBTQ-párti magazin még nagyobb port kavart azzal, hogy egy férfit tüntetett ki az „Év nője” díjjal. A Dylan Mulvaney nevű influenszert korábban hatalmas botránya miatt ismerhette meg Amerika – számol be a legújabb, egyben az eddigi talán legabszurdabb hírről a vasárnap.hu.

Az illető lény a főszereplője volt a tavaszi Bud Light sörgyár kampánynak, melynek során a gyártó rengeteg fogyasztót vesztett, mert Mulvaney-vel hirdette  termékét.

Úgy tűnik azonban, ez sem szegte kedvét a transznemű influenszernek, aki a minap azért lépett színpadra, hogy átvegye az attitude brit magazin „év nője” díját.

„Nem számít, milyen keményen próbálkozom, mit viselek, mit mondok, vagy milyen műtéteket végeztetek el, soha nem fogom elérni a nőiesség elfogadható változatát egyes gyűlölködő embereknek mércéje szerint” – mondta Mulvaney a gálán, majd hozzátette: miután Amerikából el kellett utaznia a sörreklámos botrányt követően, London lett számára a biztonságos tér.

Transz nővel reklámoz a Nike női sportruhákat

Az év nője: idén egy férfi lett!

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)