Túl sok volt az LMBTQP-lobbi az amerikai rocker számára, szét lőtte transznő arcával reklámozott sörösdobozokat

Budweiser sört gyártó cég, újfajta gerilla kampánnyal ált elő, amelynek keretében egy transznemű aktivistával reklámoztatták a Bud Light sörüket. Komoly felháborodást váltott ki, a reklám a híres amerikai rocker, Kid Rock pédául fegyverrel adott hangot nemtetszésének.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az influencer Mulvaneynek, a híres Budweiser sört gyártó cég, személyre szabott a Bud Light sört küldött, a dobozokon az arcképével, 365 darabot, mondván így ünnepelje meg az eltelt egy évet, azt a 365 napot, amióta közölte, hogy ő tulajdonképpen nő. Ahogy fogalmazott, akkor kezdte meg a nemi átállást.

Mulvaney vasárnap erről az Instagram oldalán számolt be, elmondva, hogy számára a sörösdobozok a “legértékesebb tulajdonát képezik”, hozzátéve a “#budlightpartner” megjelölést. Ezt követően egy videót tett fel, ahol Mulvaney látható egy fürdőkádban, amint Bud Light sört iszik.  A gerilla kampány részeként.

A bejelentést felháborodás követte, néhány Twitter-felhasználó úgy jellemezte a reklámkampányt, mint a

genderpropaganda legfrissebb próbálkozását.

Voltak akik azt sejtették, hogy ez valami áprilisi tréfa. De nem.

A konzervatív előadó, producer, szövegíró (rock, rap country)  Kid Rock egy videóban reagált, amit már 8 millión láttak. Ebben szétlő pár ilyen sörösdobozt, amin a transzaktivista képe van.

„Nagypapa ma egy kicsit nyűgösnek érzi magát. Hadd mondjak valamit mindenkinek, és legyek  világos és tömör, amennyire csak lehetséges” – mondta a legendás rocker Trump féle MAGA sapkában, mielőtt betöltötte volna a fegyvert, majd megfordult és céltáblának használta a sörösdobozokat.

– F*ck Bud Light és f*sz Anheuser-Busch – mondta Kid Rock, miközben a középső ujjával beintett. Azóta kampány indult a termék bojkottálására.

Íme a video, és a transzos sör…

A transz aktivista más termékeket is reklámozott már:

Vigyázat! Ezentúl szabadon posztolhatnak a félmeztelen transzok a Facebookra és Instagramra

Katalóniában az új törvény értelmében kötelező lenne a munkahelyeknek “transzokat” alkalmazni

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)