Az év nője: idén egy férfi lett!

Az Amerikai Egyesült Államok és a világ egyik legnagyobb példányszámú napilapja, a USA Today kihirdette, kit részesít „Az év nője” idei kitüntetésében, ez pedig nem más, mint Leigh Finke, Minnesota állam transznemű képviselője.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A női jelöltek esélyét a győzelemtől tehát ebben a versenyben (is) egy férfi vette el.

Leigh Finke demokrata állami képviselő az első nyíltan transznemű személy, akit beválasztottak a minnesotai törvényhozásba. Finke-t úgy választották „Az év nőjének” Minnesotában, hogy kevesebb mint három hónapig volt hivatalban.

A listán egyébként Michelle Obama is szerepelt. A véletlenül sem részrehajló, „független-objektív” testület alaposan megvitatta a döntést, és azzal érveltek:

A médiadíjaknak már sokkal nagyobb politikai jelentőségük van, mint az egyéni teljesítménynek vagy képességeknek.

A USA Today döntése és érvelése tökéletesen megmutatja, miért iszonyúan káros ez a részrehajló, kvótákat előtérbe helyező gondolkodás, és azt is, milyen őrületbe fordult át az ügyeket és egyéni sorsokat felhasználó identitáspolitika.

Azt gondolhattuk, hogy a baloldal és a szélsőségesen liberális gondolkodású identitáspolitizáló csoportok által uralt közéleti díjakból csak a konzervatív, hagyományos értékeket képviselő nőket közösítik ki kvótaalapon, de mára már ez sem igaz.

A progresszió szintet lépett, vagy ha úgy tetszik, inkább szinteket lépett vissza.

A baloldalnak köszönhetően a nők esélyeit a győzelemre már a nők között kihirdetett versenyekben is a férfiak veszik el. Biztos, hogy ebben a „Szép Új Világban” akarunk élni?

Ismét botrányt okoznak a transznemű sportolók, a biológiai nőknek nincs esélyük ellenük

19 éves aberrált férfi nyerheti idén a Miss Germany szépségversenyt

(Origo.hu nyomán Szent Korona Rádió)