A “húsellátás” fogja okozni a “következő világjárványt” a WHO szerint

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) most arra figyelmeztetett, hogy a húsfogyasztás fogja kiváltani a “következő világjárványt” azáltal, hogy halálos kórokozók szivárognak át az állatokból az emberekre. Ez a nyugtalanító új narratíva a mezőgazdaság és az állattenyésztés elleni, már elharapódzott háború közepette jelenik meg, amely azt állítja, hogy a hús- és tejtermelés hozzájárul az úgynevezett “éghajlati válsághoz”.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Most az WHO a húsipart veszi célba a legújabb, jól bevált félelemkeltő taktikával – egy újabb szabadságot elrabló világjárvány állítólagos fenyegetésével. Ezt az új, félelemkeltő stratégiát most az “One Health” jegyében soha nem látott mértékben erőltetik.

A “One Health” egy olyan globális program, amely messzemenő hatásköröket ad a WHO nem megválasztott bürokratáinak.

A terv lehetővé teszi a WHO számára, hogy központilag hozza meg az élelmiszerekkel, a mezőgazdasággal és az állattenyésztéssel, a környezetszennyezéssel, a népességmozgással, az egészségügyi ellátással és egyebekkel kapcsolatos döntéseket az egész világra vonatkozóan, felülírva a polgárok jogait és a szuverén nemzetek törvényeit.

Ezt szem előtt tartva a Harvard jogi karának Brooks McCormick Jr. Animal Law & Policy Programja és a New York-i Egyetem Környezet- és Állatvédelmi Központja által készített jelentés most azt jósolja, hogy a következő járvány valószínűleg az amerikai húsellátásból fog kiindulni.

Arra is figyelmeztetnek, hogy a szőrmekereskedelem, az állatkertek és a háziállatok hasonló kockázatot jelentenek.

Alapvetően az élet és a kereskedelem minden olyan különböző területét áttekintik, amely az állat és az ember közötti – akármilyen rövid vagy ritka – érintkezéssel jár, és az ebből eredő hipotetikus zoonózisos átviteli láncokat.

Nem meglepő, hogy a jelentésben többször hivatkoznak a One Health dokumentumokra.

Összességében a One Health program lényegében elítéli a hús- és tejipart, valamint az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását.

Több antibiotikum és vakcina

A terv bizonyos állat-ember kapcsolatok minimalizálását vagy megszüntetését, az állatok tartási vagy vágási helyeinek sterilizálását, és/vagy általában az antibiotikumok és vakcinák használatának növelését írja elő az állatok esetében.

A terv emellett a biológiai felügyelet és a vizsgálatok tömeges fokozására szólít fel.

A One Health menetrend gyakorlatilag azt sugallja, hogy az állatokkal és hústermékekkel való érintkezés magas kockázatot jelent.

Ezzel szemben a szóban forgó jelentés elsősorban a zoonózisos betegségek megfékezésére irányuló jogalkotási és szabályozási intézkedésekre összpontosít.

A javaslatok között szerepel bizonyos olyan állattartási gyakorlatok esetleges betiltása, amelyek “nagy kockázatot jelentenek, de viszonylag kevés gazdasági vagy egyéb értéket képviselnek”.

Laboratóriumban tenyésztett hús a “klímaváltozás” ellen

A jelentésben szereplő figyelmeztetések úgy hangzanak, mintha a Bill Gates és a Világgazdasági Fórum (WEF) által támogatott szintetikus, laboratóriumban termesztett “húsra” való áttérés igazolására készültek volna.

Az elmúlt években a laboratóriumban termesztett “hús” ipar azt a narratívát erőltette, hogy a sejtalapú laboratóriumi készítmények jelentik a választ napjaink környezeti problémáira, és ez magában foglalja a zoonózisok átvitelének veszélyét, mivel a laboratóriumban termesztett “húst” állítólag rendkívül higiénikus és steril körülmények között nevelik.

A feltörekvő, laboratóriumban termesztett “hús” ipar legfőbb érve az, hogy a hagyományos mezőgazdaságból származó “kibocsátás” csökkentésével segít az “éghajlatváltozás” elleni küzdelemben.

Amint azonban a Slay News korábban már beszámolt róla, egy nemrégiben készült tanulmány szerint a laboratóriumban nevelt “hús” valójában 25-ször rosszabb a környezetre nézve, mint a hagyományos szarvasmarhatartás.

Mindazonáltal a One Health narratívája szerint a természetes környezet számtalan kockázatot jelent az emberi egészségre, és ezért ellenőrizni kell.

Eközben a legtöbb problémát az embernek az a törekvése okozza, hogy elsősorban a természetet próbálja irányítani és helyettesíteni.

Ismét laboratóriumból indulhat ki a következő világjárvány

Bár a One Health narratíva szerint a világjárványokat állatok okozzák, aligha kétséges, hogy a következő világjárvány laboratóriumból fog kiindulni, akárcsak a legtöbb korábbi világjárvány, beleértve a COVID-19-et is.

Az elmúlt hónapokban egyre több bizonyíték került elő arra, hogy a “A SARS-CoV-2 proximális eredete” című cikket író tudósok szándékosan félrevezették a nyilvánosságot.

A “Proximal Origin”, amely a legtöbbet idézett írás lett (egy szerkesztői levél, amelyet mindenhol félreérthetően komoly tudományos áttekintésnek minősítettek), azt állította, hogy a SARS-CoV-2 természetes evolúció útján keletkezett, és a kínai Wuhanban található friss piacon keresztül terjedt el.

A cikk azt állította, hogy nincs bizonyíték géntechnológiára vagy laboratóriumi eredetre.

Magánlevelekből azonban kiderül, hogy gyanították, hogy a vírus a wuhani Virológiai Intézetből származik, és genetikailag úgy alakították ki, hogy megfertőzze az embereket.

Egyre több bizonyíték van arra is, hogy ezt az eltussolást a National Institutes of Allergy and Infectious Diseases akkori igazgatója, Dr. Anthony Fauci, a National Institutes of Health akkori igazgatója, Dr. Francis Collins és a Wellcome Trust akkori vezetője, Sir Jeremy Farrar vezette.

Amint azt Alex Gutentag, Leighton Woodhouse és Michael Shellenberger független újságírók a Public Substack július 20-i cikkében írták:

“A dokumentumok azt mutatják, hogy [Kristian] Andersen és társszerzői, Andrew Rambaut, Edward C. Holmes és Robert F. Garry összeesküvést szőttek – ami alatt azt értjük, hogy titkos terveket készítettek megtévesztő és etikátlan magatartás tanúsítására és dezinformáció terjesztésére. Összeesküvésük az amerikai és az Egyesült Királyság kormányában lévő “feletteseikkel” való koordinációra terjedt ki, hogy megtévesszék az újságírókat. Mi ma közzétesszük a Slack üzenetek és e-mailek teljes anyagát, amelyek az Andersen és társai közötti megbeszéléseket fedik le, amikor megírták befolyásos ‘Proximal Origin’ című tanulmányukat, amelyet Anthony Fauci és mások az amerikai kormányban arra használtak, hogy elutasítsák a laboratóriumi szivárgás hipotézisét.”

Eközben a hús- és tejipar egyre nagyobb támadásnak van kitéve a zöld napirend támogatói részéről.

Amint arról a Slay News nemrégiben beszámolt, az USA csatlakozott a világ tizenkét másik nemzetéhez a “globális felmelegedés” elleni küzdelemben a mezőgazdaság ellen.

A nemzetközi kormányok megállapodtak egy olyan paktum aláírásáról, amelynek célja az élelmiszertermelés korlátozása azáltal, hogy a “metánkibocsátás” csökkentése érdekében bezárják a gazdaságokat.

A Globális Metánfogadalmat aláíró tizenhárom ország a következő:

  • Argentína
  • Ausztrália
  • Brazília
  • Burkina Faso
  • Chile
  • Csehország
  • Ecuador
  • Németország
  • Panama
  • Peru
  • Spanyolország
  • Egyesült Államok
  • Uruguay

A cél a hús- és tejtermékellátás drasztikus csökkentése világszerte, állítólag azért, hogy “megmentsék” a bolygót az “éghajlatváltozás” ellen.

A paktumot aláíró USA, Ausztrália, Brazília és Argentína a világ legnagyobb hústermelői közé tartoznak.

Az Egyesült Államok nevében a demokrata Joe Biden elnök “klímavédelmi különmegbízottja”, John Kerry már megígérte, hogy aláírja a paktumot.

Kerry állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy a gazdáknak csökkenteniük kell az élelmiszertermelést, hogy elérjék a globalista zöld program “nettó nulla” célkitűzéseit.

Tej- és hústilalmat terveznek az amerikai városokban

Több amerikai nagyvárosban már megkezdődtek a hús- és tejtermékek betiltásának tervei.

A Slay News nemrégiben fedte fel, hogy 14 amerikai város “célul tűzte ki”, hogy 2030-ig betiltja a hús- és tejtermékeket, valamint a személygépkocsi-tulajdonlás betiltásával teljesíti a Világgazdasági Fórum (WEF) zöld programjának céljait.

Az amerikai városok a C40 Cities Climate Leadership Group néven koalíciót hoztak létre.

A C40 “ambiciózus célt” tűzött ki a WEF céljainak 2030-ig történő elérésére.

Diktatúra-szerű korlátozások a láthatáron

A “cél” elérése érdekében a C40-es városok vállalták, hogy lakosaik betartják a következő kötelező szabályok listáját:

  • 0 kg húsfogyasztás
  • 0 kg tejfogyasztás
  • 3 új ruhadarab személyenként évente
  • 0 saját tulajdonú személygépkocsi
  • 3 évente és személyenként 1 rövid távú (1500 km-nél rövidebb) oda-vissza repülőút.

A C40 városok disztópikus céljai megtalálhatók “A városi fogyasztás jövője egy 1,5°C-os világban” című jelentésükben.

A C40 amerikai városi tagjai a következők:

  • Austin
  • Boston
  • Chicago
  • Houston
  • Los Angeles
  • Miami
  • New Orleans
  • New York
  • Philadelphia
  • Phoenix
  • Portland
  • San Francisco
  • Washington, D.C.
  • Seattle

Az arizonai Phoenix demokrata polgármestere, Kate Gallego kezdeményezte, és máris lépéseket tett a globalista menetrend véghezvitelére.

Mégsem menti meg a Földet a műhús: Előállítása akár 25-ször környezetszennyezőbb, mint a marhahúsé

Ausztriában már kapható a nyomtatott “hús”

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)