Palesztin szabadságharc – Ez történt a szombati napon

Mint megírtuk, reggelre rakétaeső zúdult Izraelre a Gáza övezetből. A palesztin szabadságharcosok több műveletet is megindítottak ezek után. 

KÖVESSÉTEK TELEGRAM CSATORNÁNKAT, AHOL EXKLUZÍV VIDEÓKAT, ÉS A LEGFRISSEBB FEJLEMÉNYEKET KÖZÖLJÜK!

Al-Aksza elárasztása címen indították meg hadműveleteiket a palesztinok, melynek keretében utcai harcok törtek ki, több izraeli Merkavát kilőttek.

Ötezer rakéta kilövése után állig felfegyverzett harcosok indultak meg felszabadítani földjüket Gázában, az izraeli terrorállammal szemben.  Nem sokkal később meg is érkeztek az első képek elfogott izraeli katonákról.

Egy igazságos háborúban nincs szükség csúcstechnológiákra? Sárkányrepülőkkel hajtottak végre bravúros akciókat a palesztinok. De az orosz-ukrán háborúból is ellestek egy-két dolgot, hiszen az izraeli harckocsikat drónokkal ártalmatlanították.

A nap folyamán egyre nőtt az izraeliek vesztesége is. Estére 250 halottról számoltak be a híradások. De mit is jelent ez a szám az ország esetében? Ma szenvedte el Izrael a legsúlyosabb életveszteségeket egyetlen nap alatt az 1973-as Egyiptom ellen zajlott Jom Kippur-háború óta.

Telegram csatornánkat folyamatosan frissítjük, a palesztinok cionisták ellen folytatott szabadságharcával kapcsolatban is!

2021-ben közel jártak egy hasonló, de nem ilyen heves szabadságfelkelés során ahhoz, hogy eredményeket érjenek el. Talán most eljött az ő idejük is.

A Moszad volt vezetője is beismerte, hogy Izraelben faji megkülönböztetést alkalmaznak a palesztinokkal szemben

Megtarthatják a fegyvereiket a palesztinokat gyilkoló izraeli telepesek

(Szent Korona Rádió)