A szülők figyelmeztettek a veszélyes pedofilra – Őket vették elő, majd a degenerált lecsapott

Egy tízéves kislányt tuszkolt be az autójába a korábban elítélt pedofil egy iskola előtt és szexuálisan zaklatta, miután a rendőrség felszólította a szülőket, hogy vegyék le a plakátokat, amelyek figyelmeztettek rá, hogy a férfi környéken tartózkodik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy elítélt pedofil elrabolt egy tízéves kislányt az iskolája előtt, és szexuálisan zaklatta, nem sokkal azután, hogy a német rendőrség felszólította a szülőket, hogy vegyék le a figyelmeztetéseket, hogy az aberrált férfi a környéken tartózkodik.

A 61 éves Arthur Krahl a németországi Rajna-vidék Pfalz tartománybeli Neustadtban az iskola kapujától néhány méterre ültette be a lányt az Audi A4-esébe. A férfit már öt alkalommal ítélték el gyermekbántalmazásért.

A megrémült szemtanúk hívták a rendőrséget, akik szeptember 11-én egy eldugott vidéki úton parkoló Krahl nyomára bukkantak.

Amikor azonban a rendőrök a letartóztatására indultak, a férfi a gyermekkel a hátsó ülésen nagy sebességgel autósüldözésbe kezdett az A65-ös autópályán. Végül akkor sikerült megállítani és letartóztatni, amikor lekanyarodott az autópályáról. A rendőrök ekkor tudták kiszabadítani a férfi zokogó áldozatát is.

Krahl korábban már ült börtönben öt gyermek szexuális zaklatásáért és gyermekpornográfia birtoklásáért.

A helyi médiából kiderült, hogy a börtönből való szabadulása után a szomszédok többször is figyelmeztették a rendőrséget és a szülőket a férfi ragadozó viselkedésére.

Számos szülő osztott meg róla képeket a közösségi médiában, miután látták, hogy iskolák, óvodák és játszóterek környékén ólálkodik.

A rendőrség és a helyi állami tisztviselők azonban felszólították őket, hogy távolítsák el a képeket, és hagyjanak fel a “pletykák terjesztésével”.

Az egyik helyi lakos, a 44 éves Sven Goedel buszsofőr így nyilatkozott:

“Ez a bűnöző néhány hete Lambrechtben egy 16 éves gyereket rángatott be az autójába, és mégis szabadlábon maradt. Ezt nem tudom felfogni. Ez egy igazságügyi botrány, és mi itt mindannyian félünk ettől az embertől”.

Krahl egyik volt szomszédja azt mondta:

“Mindig mindenkit figyelmeztettünk rá, de a rendőrség mindig elengedte. Még akkor is, amikor egyszer azt mondta a bírónak egy meghallgatáson, hogy a következő áldozata már nem tudja majd azonosítani őt. Nyíltan gyilkossággal fenyegetőzött!’

Egy helyi lakos hozzátette:

“Mindig szemmel tartottuk ezt a fickót, hogy megvédjük a gyerekeinket. Mert bármit is tett, mindig kiengedték Védtelennek éreztük magunkat vele szemben”.

Ludwig Lintz helyi polgármester, megköszönte az éles szemű szülőknek, miután Krahlt elfogták.

Azt mondta:

“Edenkoben városa nagyon rossznak tartja a történteket. Az államnak mindent meg kell tennie, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyesmi. Felül kell vizsgálni a megelőző intézkedéseket korlátozó jogszabályokat. A gyermek védelme a legfontosabb. Szerencsére vannak bátor emberek, akik odafigyelnek a környezetükre, és így megakadályozták, hogy valami rosszabb történjen.”

Az eset egy héttel azután történt, hogy az országot megrázta, amikor egy nős, kétgyermekes családapát azzal vádoltak, hogy betört egy németországi gondozóházba, és megerőszakolt egy 10 éves kislányt, akit később megöltek.

A 25 éves Daniel Troger állítólag megerőszakolta a kis Lénát, mielőtt pornót nézett egy 11 éves fiúval, aki később állítólag halálra fojtotta a lányt.

A fiút jogi okokból nem lehet azonosítani.

Párizs: guineai migráns erőszakolt meg egy 14 éves kislányt

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

(Daily Mail nyomán Szent Korona Rádió)