Rabosították a Mi Hazánk fővárosi elnökét, amiért lefestette az LMBTQP-padot

Mint ismert, Baranyi Krisztina nyáron egy LMBTQ-padot tolt bele a ferencvárosiak arcába. A Tompa utcánál volt látható a szivárványos pad, amit először a fradista majd Vékony Csongor, a Mi Hazánk fővárosi elnöke is átfestett nemzeti színűre.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Toroczkai a Twitteren írt:

Ez vérlázító: Rabosították a Mi Hazánk fővárosi elnökét, Vékony Csongort, amiért nemzeti színűre festette az elhíresült LMBTQ-padot.

A Mi Hazánk budapesti elnökétől ujjlenyomatot vett és fényképet is készített róla a rendőrség. Megdöbbentő, hogy már több hónapja egy ilyen jelentéktelen, még “ügynek” sem nevezhető eseménnyel foglalkozik a magyar nyomozóhatóság. Egyes országokban, mint például az Amerikai Egyesült Államokban vagy a velünk szomszédos Romániában, ha az országzászló színeire festenénk egy padot, elismerés járna érte. Magyarországon viszont bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt történő kihallgatás és rabosítás jár a szabad véleménynyilvánításért.

A rabosítás a rendőrségi szakzsargonban és kriminalisztikában használt fogalom, amely annyit tesz, hogy a büntetőeljárás alá vont gyanúsítottról fényképfelvétel – 3 fényképet készítenek róla – készül, tízujjas ujjnyomat lapot és tenyérlenyomatot vesznek tőle és iktatják az adatokat a bűnügyi nyilvántartásban.

Toroczkai korábban arról is írt, hogy feljelentik majd azokat, akik a nemzeti színt festik át szivárványosra.

A Mi Hazánk is közbelépett, most piros-fehér-zöld a Tompa utcai pad (Frissítve)

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)