A Mi Hazánk is közbelépett, most piros-fehér-zöld a Tompa utcai pad (Frissítve)

Az elmúlt napokban végigkövethettük az Amnesty International és a ferencvárosi ultrák, illetve a teljes jobboldal Tompa utcai “ideológiai harcát”, melynek kirobbantója az LMBTQP-lobbista szervezet provokációja volt, amikor is szivárványosra festettek egy padot. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Frissítés: Az Amnesty International visszavonta “jó legyen mindenkinek” üzenetét, a Mi Hazánk azonban nem hagyta annyiban

Úgy látszik, továbbra sem értik az LMBTQP-lobbisták, hogy senki nem kíváncsi az abnormális világnézetükre. Miután közölték a Tompa utcai padon hagyott üzeneten, hogy

“Én csak egy pad szeretnék lenni. Ami jó mindenkinek.
Neked is, Neki is. Nekünk”,

rájöttek, hogy mégsem akarják, hogy a pad mindenkinek jó legyen. A céljuk ugyanis továbbra is az, hogy a deviánsokat helyezzék előtérbe, és irányukba “érzékenyítsenek” bennünket.

A pad színének korrigálása pár órával később megtörtént, a Mi Hazánk Mozgalom budapesti elnöke ugyanis ecsetet ragadott. Vékony Csongor piros-fehér-zöldre festette a padot, valamint az LMBTQ-propaganda és a Budapest Pride betiltását követelte az ott tartott sajtótájékoztatón. Úgy fogalmazott: bárhol Magyarországon szívesen segítenek az LMBTQ-színek eltávolításában, és nem engedik, hogy ránk erőltessék az ezek által fémjelzett propagandát. Azért a magyar zászló színeire mázolta a padot, mert így ha valaki ismét át akarná festeni, azzal nemzeti jelképet gyalázna meg, ami pedig a Btk.-ba ütközik.

Ezután valaki lefóliázta a pad háttámláját, és egy feliratot is elhelyezett rajta, amin az állt:

„befóliáztuk mer’ megyen itt a buziskodás.”

A férfit az akció után rendőrök igazoltatták.

Korábban írtuk:

Július 6-án avatták fel az Amnesty International által lefestett padot, ami az LMBTQP-lobbi erőszakos terjedését hirdette. A ferencvárosi ultrák két nappal később azonban átfestették, amit a “jogvédő szervezet” nem nézett jó szemmel, feljelentést is tettek, majd visszafestették azt szivárványosra. A fradisták ellenben nem hagyták magukat, újra korrigálták a pad színezetét, ráadásul üzenetet is hagytak, miszerint:

“Stop LMBTQ”.

Végül azzal ért véget a pad körül folyó harc, hogy barnára festették azt, a következő feliratot hagyva rajta:

“Én csak egy pad szeretnék lenni. Ami jó mindenkinek.
Neked is, Neki is. Nekünk.”

A liberális üzenet tehát nem maradhatott el, láthatóan ezzel próbálják elterelni a figyelmet eredeti céljukról: hogy a Nyugat példájára hazánkban is a deviánsok iránt való “érzékenyítés” jelenjen meg mindenhol. Az eset talán ráébreszti a propagandistákat arra, hogy ez nem az az ország, ahol tétlenül tűrik az emberek azt, hogy a torkukon nyomják le a homoszexuális lobbit.

Na de azért nem csak a “Jó legyen mindenkinek” üzenetet hagyták hátra a liberálisok, ugyanis a pad hátoldalára felfirkantották a következőt:

“Kubatov takarodj? Hooligensz? Ácsok-festők
Hogy is van ez???”

Nem teljesen egyértelmű, mire gondolt a “költő”, de az biztos, hogy nem éppen az “elfogadást” takarja.

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Németországba érkező Fradi drukkereket fenyeget a helyi Antifa

Szivárványos Fradi-címerek jelentek meg Budapesten és a Facebook-on