Agresszív transz diák vert össze egy diáklányt egy amerikai iskola folyosóján – videó

Jelenleg büntetőeljárás van folyamatban egy oregoni transz férfi ellen, mivel az iskola folyosóján verte össze egyik diáklánytársát, az esetről videó is készült ez nagyban hozzájárult hogy az esetet ne lehessen elhallgatni. A folyamatosan áldozat szerepben feltüntetett LMBTQP-mozgalom tagjai ebben az esetben is megmutatták valódi, igazából rendkívül agresszív személyiségüket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ray Cameron, a Washington megyei fiatalkorúakkal foglalkozó rendőrségi osztály igazgatója a Reduxx-nak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy vádemelés van folyamatban, és petíciót nyújtottak be a fiatalkorúak bíróságán a transztámadó ellen.

Az esetről készített videón tisztán látható ahogyan az alattomos transzféreg hátulról támad mindenféle előjel nélkül, lévén hogy biológiailag férfi testi erejéből adódóan könnyű szerrel megveri a védtelen lányt. Többször is ütést mért a diáklány fejére, rángatja a hajánál fogva majd a folyosó padlójához vágja.

Csak remélni lehet a mai Amerikában, hogy az elkövetőt egyáltalán jogilag elítélik a támadás miatt, és nem mentik fel arra hivatkozva, hogy egy “elnyomott kisebbség ” tagja. A transz közösség már több ízben is megmutatta, hogy valójában mennyire is agresszívak és antiszociálisak, ezt pedig csak segíti az LMBTQP-lobbi amely eléri, hogy ne vonják őket felelősségre.

Több mint 50 gyermek ellen követhetett el szexuális bűncselekményeket a transznemű pedofil

Gyilkosság miatt tartóztatták le az Anna Frankot megszemélyesítő drag queent

Transzféreg: Méh átültetést szeretne, csak azért, hogy utána abortálhassa a gyermeket

(ThePostMillennial nyomán Szent Korona Rádió)